OkDo Verbouwingen

Enkele voorbeelden van verbouwingswerken bij klanten

U denkt eraan uw woning te verbouwen, over te schakelen naar groene energie, een terras aan te leggen of gewoon uw huis te vernieuwen, door te werken met de verbouwingsmakelaar OkDo verbouwingen heeft u geen kopzorgen en wordt al het werk gecoördineerd door één enkele persoon. Waar u ook woont in België.

Wanneer men nood heeft aan ruimte is het noodzakelijk om inventief te zijn… Soms moet u belangrijke beslissingen nemen, zoals de veranda op te offeren voor een uitbreiding in hout op 2 verdiepingen.

Snelle verbouwingen ! Dit koppel wil zo vlug mogelijk aan de verbouwingen beginnen en gaat op zoek naar aannemers en offertes. Al heel vlug blijkt dat het niet zo eenvoudig is om voor alle werkzaamheden de juiste vakman te vinden.

Dit autoatelier van 3000m2 groot werd enkele maanden geleden omgebouwd tot een prachtige en exclusieve damesfitnessruimte: een radicale omtovering van een mannenwereld naar een vrouwenwereld in amper 10 dagen tijd.

Deze afbraak werd een delicaat punt tijdens deze werf omdat de winter voor de deur stond en de eerste kou zich al liet voelen… Het huis diende dus goed via deze buitenzijde geïsoleerd te worden gedurende de hele werken.

De werf ging van start midden augustus en moest, uiteraard, absoluut klaar zijn voor de winter.

Ze wilden de trendy look van een loft combineren met de charme van oude stenen én het genot van een leuke tuin met uitzicht. Een onmogelijk huwelijk, zegt u?

De verbouwingsmakelaar uit Mechelen had zijn activiteiten nog maar pas opgestart, toen hij een verontruste eigenaar over de vloer kreeg die was opgelicht

Vandaag de dag telt elke centiem! Zo redeneerden ook de eigenaars van dit huis nadat ze er enkele jaren eerder waren ingetrokken en ze gingen op zoek naar mogelijkheden om hun energieverbruik naar beneden te krijgen. Het werd dus zaak om de voorgevel van het huis te isoleren maar ook de ramen waren aan vervanging toe. En dus zochten ze contact met OkDo verbouwingen, die hen een snelle oplossing tegen een redelijke prijs voorstelde.

De bedenker van dit project heeft hier een meesterwerk gerealiseerd: van een braakliggend strookje terrein heeft hij een juweeltje gemaakt met de meest nobele materialen. Een staaltje van goede smaak in tuinheraanleg!

M.B. is chirurg en heeft weinig tijd om zich bezig te houden met de renovatiewerken aan zijn huis. Bij een bezoekje aan onze stand op Batimons was hij meteen overtuigd van onze globale en kwalitatieve aanpak inzake verbouwingswerken.

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)