OkDo Verbouwingen

Enkele voorbeelden van verbouwingswerken bij klanten

U denkt eraan uw woning te verbouwen, over te schakelen naar groene energie, een terras aan te leggen of gewoon uw huis te vernieuwen, door te werken met de verbouwingsmakelaar OkDo verbouwingen heeft u geen kopzorgen en wordt al het werk gecoördineerd door één enkele persoon. Waar u ook woont in België.

Een jong koppel besloot hun oude badkamer die al lang niet meer functioneel was een verjongingskuur te laten ondergaan. Ze doen beroep op OkDo verbouwingen voor een totale vernieuwing van hun badkamer. Dat is een typisch renovatiewerk binnenshuis. De renovatie zou de badkamer een volledig nieuwe look moeten geven in een gezellige en moderne stijl, en de badkamer moest bovenal praktisch worden.

Om geen hinder meer te ondervinden van een belendend perceel landbouwgrond (groenafval, steentjes …) wilden de eigenaars van deze woning tijdens de zomer een nieuwe omheining plaatsen. Natuurlijk mocht daarbij ook het esthetische aspect niet uit het oog worden verloren. OkDo verbouwingen zorgde voor een hedendaagse, stijlvolle afscheiding die perfect integreert in deze Waals-Brabantse omgeving.

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)