OkDo Verbouwingen

Tuinaanleg door vakmensen uit uw streek

Grondwerken, beplanten, aanleg van paden en terras

OkDo verbouwingen, de specialist in renovatiewerken in België, biedt u een totaalproject op maat wat tuinaanleg betreft. De tuin is een natuurlijke verlenging van uw levensstijl. Pas deze dus aan volgens uw persoonlijke imago en stijl, en doe dat volledig tot in de puntjes ! OkDo verbouwingen zorgt voor alles: vanaf het ontwerpen van het plan van uw droomtuin, tot de oplevering van de werf.

Tuinaanleg

Voorbeelden van tuinaanleg

Tuinaanleg

De aanleg van opritten, tuinpaden en terrassen volgens iedere smaak

Tuinverhardingen aanleggen zoals opritten, tuinpaden en terrassen behoren echt tot het abc van de tuinaanleg. Onze specialisten voeren deze werken uit volgens de regels van de kunst, waarbij methodisch de volgende verschillende etappes worden afgewerkt :

 • het stabiliseren van het terrein om latere verzakkingen te voorkomen;
 • de aanleg van het terras, de oprit of het tuinpad;
 • het nivelleren van het terrein;
 • het bestuderen en voorzien van een waterafvoersysteem.

OkDo verbouwingen is gespecialiseerd in de aanleg van tuinverhardingen zoals paden en opritten. Wij werken enkel met ervaren vakmensen voor de aanleg hiervan en heeft u de keuze uit verschillende grindsoorten, klinkers of natuursteen.

De bouw en installatie van een buitentrap

Wat de plaatsing betreft van buitentrappen, bieden wij meerdere mogelijkheden :

 • Houten buitentrap;
 • Buitentrap in natuursteen;
 • Metalen tuintrap ;
 • Traptreden in beton ;
 • Buitentrappen in een combinatie van steen, metaal, hout en grind.

Het bouwen en plaatsen van een carport

Een carport is een alternatieve oplossing voor een garage, waarbij u naast de interessantere prijs onder andere geniet van het voordeel van een goede luchtcirculatie. Een carport bestaat uit een afkapping die uw auto een uitstekende bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden. Een carport kan zelfdragend zijn, of juist tegen de muur van uw woning worden opgetrokken. Deze stijlvolle buitenconstructie wint meer en meer aan populariteit, en kan perfect gebouwd worden in de houtsoort van uw keuze:

 • Douglas, eik, wit cederhout, rood cederhout of lariks voor de zijwanden ;
 • Wit cederhout, rood cederhout, dakpanpanelen of polycarbonaatplaten voor de dakbekleding.          

Scheren en snoeien en het aanleggen van een gazon en beplanten

Wij bieden verschillende kwalitatieve diensten die ervoor zorgen dat uw tuin rondom uw huis eruit zal zien als de voorpagina van een tijdschrift in tuinontwerp :

 • Scheren, snoeien en kappen van bomen en struiken ;
 • De aanleg van gazons of grasmatten ;
 • Het aanleggen van fleurige bloemperken.

Dit zijn prestaties die bijdragen tot het persoonlijke cachet van uw tuin.

Omheiningen, tuinschotten en tuinmuurtjes

Een omheining, tuinschot, schutting, afrastering, hek, afspanning, tuinmuur : ongeacht welke naam u eraan wilt geven, het betreft een multifunctioneel architecturaal element van uw tuin. Het dient namelijk om uw tuin af te bakenen. Daarnaast is het een efficiënte visuele barrière waardoor u inkijk van de buren vermijdt en heerlijk privé kunt genieten van het mooie weer in uw afgeschermde tuin. Sommige omheiningen laten zelfs toe geluiden van de buren of het verkeer te dempen. Daarnaast biedt het een bijkomende esthetische waarde aan de tuin, of u nu kiest voor steen of voor hout.

De aanleg van een vijver of zwembad in de tuin

Wat is er rustieker of romantischer dan een prachtig aangelegde vijver, gelegen aan een houten of stenen terras, waarbij mooie waterlelies en andere waterplantjes drijven aan de oppervlakte ? Een vijver of zwembad maken uw tuin helemaal af! Wij verzekeren het geheel van deze uiteenlopende werken die kunnen gaan van het aanleggen van een eenvoudige decoratieve vijver tot een heus zwembad.

Wanneer u de tuin ombouwt tot een kunstgalerij…

Bent u een kunstliefhebber ? Laat uw tuin dan een metamorfose ondergaan tot een originele klassieke kunstgalerij. Dit was is het verleden enkel weggelegd voor een beperkt publiek, maar vandaag de dag is het aanbod van prachtige originele kunstwerken voor iedereen toegankelijk !  Onze mensen helpen u bij de zoektocht naar prachtige sculpturen  en harmonieuze montages  in steen, metaal of hout, die uw tuin een totaal vernieuwend en origineel uitzicht zullen geven.

Contacteer OkDo verbouwingen voor een gedetailleerde prijsofferte voor het aanleggen van uw tuin !

Ons team mensen gespecialiseerd in tuinaanleg en grondwerken staat klaar om u een juiste en gedetailelerde prijsofferte voor het aanleggen van uw tuin te geven. Wij werken enkel met de allerbeste bedrijven gespecialiseerd in grondwerken en tuinaanleg bij u in de buurt, die daarenboven in het bezit zijn van het QualityPRO-label! Vraag vrijblijvend een adviesgesprek over de aanleg van uw droomtuin.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Wees de eerste die op dit artikel reageert !

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)