OkDo Verbouwingen

Aanleg van een trendy vijver met houten terras

De bedenker van dit project heeft hier een meesterwerk gerealiseerd: van een braakliggend strookje terrein heeft hij een juweeltje gemaakt met de meest nobele materialen. Een staaltje van goede smaak in tuinheraanleg!

Enkele vierkante meters volstaan om een houten terras en een kleine waterpartij aan te leggen

Het terras in onverslijtbaar ipé loopt uit op een omheining in exotisch hout. In het verlengde van het terras strekt zich een ondiep vijvertje uit dat wordt gefilterd met een vijverpomp. Zoals op de foto is te zien, is deze specialist in vijvers en waterpartijen erin geslaagd een geometrische vorm te creëren ver van alle platgetreden paden én in perfecte symbiose met het huis. Naast deze prachtige waterpartij is ook de aanleg van de tegels een weloverwogen staaltje van kunnen. Het lijkt wel alsof de grote stapstenen in blauwe steen in het water drijven.

Sfeervolle tuinverlichting als kers op de taart

De eigenaars van deze rijwoning wilden thuis een plekje hebben om tot rust te komen en weg te dromen. In dat opzet zijn ze ook geslaagd: het terras biedt een zen-ruimte waar het heerlijk vertoeven is!

Ook wilden ze met de aanbouw van hun nieuwe terras langer kunnen genieten van de zomeravonden buiten. Daarom bracht ondernemer OkDo verbouwingen ook een buitenverlichtingssysteem voor de tuin en de vijver aan. Voortaan baden zowel het terras als de waterpartij nog in het licht, ook als de zon al lang achter de horizon is verdwenen.

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)