OkDo Verbouwingen

Het totaalrenoveren van uw badkamer

Het renoveren van uw badkamer : plaatsen van nieuwe leidingen en meubilair

Is uw badkamer verouderd en wordt het tijd het sanitair te vernieuwen ? Wenst u een moderne badkamer, volledig volgens uw eigen smaak? OkDo verbouwingen is dé referentie wat renovatie betreft van badkamers in België. Onze teams bieden u een gepersonaliseerde offerte aan die duidelijk is en snel! Geniet van de beste service en een persoonlijke begeleiding door een ervaren coördinator die uw project zal opvolgen.

Badkamers

Voorbeelden van badkamerrenovaties

Badkamerrenovatie

Een volledige begeleiding tijdens de verbouwingswerken van uw badkamer

Door beroep te doen op illiCo verbouwingen voor het installeren van een nieuwe badkamer, geniet u van tal van interessante voordelen wat het verloop betreft van uw bouwwerf. Uw werfcoördinator zal aanwezig zijn bij alle verschillende stappen van het project en bezorgt u een design badkamer die bij u past, volledig volgens uw smaak en behoeften. Ons motto is zorgen dat de klant tevreden is.

  • Een persoonlijke verbouwingscoördinator : de opvolging van bouwwerven zit in de genen van OkDo verbouwingen. Vandaar dat uw verbouwingscoördinator uw enige contact zal zijn gedurende de ganse duur van de werf, maar ook tijdens de voorbereidingen. Hij begeleidt u van A tot Z.
  • Wij zorgen voor de beste prijs van de markt : onze coördinatoren zorgen voor prijsbestekken van aannemers met het QualityPRO-label, en vergelijken de verschillende offertes voor u om u de beste prijs te kunnen aanbieden. U geniet aldoende van kwalitatief uitgevoerde werken, in de beste tijdslimiet en aan de beste prijs.
  • Al onze voorstellen zijn op maat gemaakt, volgens uw behoeften. Uw coördinator zorgt ervoor dat u volledig baas bent over het ganse project.
  • Wij kunnen u een 3D-plan voorleggen van uw nieuwe badkamer. Vanaf het begin kunt u het resultaat van uw nieuwe badkamer aanschouwen en nog eventuele aanpassingen toevoegen aan uw basisidee. Andere materialen of decoratie, de ruimte op een andere manier benutten, …
  • U heeft een zeer grote keuze aan tegels, sanitair, kranen, meubelen en andere materialen: wij komen bij u langs met monsters en catalogen zodat u het materiaal, het badkamermeubilair en de decoratie kunt kiezen dat bij u past, afgestemd op uw budget en smaak.
  • Wij kunnen ook een veilige badkamer creëren voor personen met beperkte mobiliteit. Om het leven van PBM’s te vergemakkelijken, bestuderen wij de specifieke mogelijkheden en voeren die uit.
  • Uw voorschotten worden geblokkeerd op een veilige rekening : om uw betalingen te waarborgen, bewaart OkDo verbouwingen uw voorschotten om een beveiligde Protectacompte-rekening en wel tot de eerste dag van de verbouwingen.

Een inloopdouche of een bubbelbad ? Mozaiektegels of andere tegels ? Wij bieden tientallen mogelijkheden voor uw badkamer !

-         Modern sanitair : of u nu kiest voor een bad of een douche, OkDo verbouwingen biedt u de oplossing volgens uw behoefte. Een extra grote douche, een design bad, wastafels met een moderne look, een geraffineerd toilet of een bijpassend bidet.

-         Een verwarming die is aangepast volgens de te verwarmen oppervlakte : vloerverwarming of radiatoren, alle opties zijn mogelijk.

-         Een vloerbekleding die bij uw decoratie past : een houten vloer of vloertegels, wij hebben voor iedere stijl een vloer. Of u nu houdt van modern, exotisch, eigentijds, …

-         Een muurbekleding voor iedere stijl : ook voor de muren hebben wij tal van mogelijkheden : muurtegels, verf, behang, …

-         Badkamermeubels : uiteraard kan badkamermeubilair niet ontbreken in uw nieuwe badkamer. Ook hier bieden wij meubilair in verschillende stijlen, materialen en afwerkingen, of u nu kiest voor kleurrijk of juist sober.

-         Verlichting : en bij iedere badkamer hoort een goede verlichting.

De financiering van uw badkamer aan een niet te kloppen rente van 4,20%* !

De badkamer neemt al enkele jaren een belangrijke plaats in, in onze woning. We brengen er tijd in door om ons klaar te maken, en we wensen steeds luxueuzer sanitair, zonder dat deze luxe daarvoor duurder moet zijn. Instapdouches, bubbelbaden, we nemen de tijd om te kunnen genieten. OkDo verbouwingen is gespecialiseerd in de renovatie van badkamers in gans België. Neem snel contact met ons op om te kunnen genieten van deze speciale actie! Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een juiste prijsofferte voor uw badkamer.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw lening.
Het Jaarlijks Kostenpercentage ligt vast : 4,20% (jaarlijkse vaste actuariële debetrente : 4,20%) voor een kredietopening van 22 000€ voor een duur van 72 maanden. De maandaflossing bedraagt 345,41€ voor een totaal terug te betalen bedrag van 24869,52€.
Het vaste Jaarlijks Kostenpercentage kan verschillen al naar gelang het te lenen bedrag, de duur van de lening, de wijze van aflossing en de manier van betaling.
JKP van toepassing vanaf 01/12/2012.

Krediettussenpersoon : ILLICO BELGIUM SA, Av. de l’Artisanat 10 – 1420 Braine-L’Alleud- BTW-BE 0890.238.977 N° D'AGRÉMENT SPFE 217 884.
Lener : Cofidis S.A., PRÊTEUR ET COURTIER EN ASSURANCES - RUE DU GLATEGNIES 4, 7500 TOURNAI - RPM - BTW - BE: 0400.359.283 N° D'AGRÉMENT SPFE 105722 - N° D'INSCRIPTION CBFA 043235A.


Advies van internetters

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden (3)
5 ster(ren) op 5
5 sterren
3
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Badkamerrenovatie
Toegevoegd door , op 29 juin
Het was ongelooflijk hoe vlot alles verliep.
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
nieuwe badkamer
Toegevoegd door , op 04 juin
We hoefden ons geen zorgen te maken voor de planning, de geselecteerde aannemers en de kwaliteit van de uigevoerde werken. Goede opvolging. Het resultaat is ernaar!
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
kleine badkamer
Toegevoegd door , op 01 mars
Al aan vrienden en familie aangeraden.
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)