OkDo Verbouwingen

Bent u een aannemer ?

Word een partnerbedrijf in de bouw bij OkDo verbouwingen

Telefoons beantwoorden, klanten bezoeken, klanten begeleiden in het op papier zetten van hun behoeften, offertes aanbieden en overtuigen, dat zijn allemaal taken die enorm veel tijd in beslag nemen en die kunnen leiden tot eventuele ontevredenheid in geval van vertraging.

Met de oprichting van de makelaardij in werken heeft OkDo verbouwingen de behoeften van bouwfirma’s om op commercieel gebied te worden bijgestaan door een lokale verbouwingsmakelaar goed begrepen. OkDo verbouwingen kan snel inspringen door te luisteren naar de klant en hem te begeleiden tot aan de overhandiging van de offertes van de door ons geselecteerde partners. Naar onze klanten luisteren is van het allergrootste belang. Het is onze verantwoordelijkheid.

Van zodra u het QualityPRO-label heeft behaald en in ons netwerk bent opgenomen, moet u zo snel mogelijk die prijsvragen beantwoorden, waar u voor weerhouden werd. Wij verwachten van u een juiste prijs, en uw prijsofferte moet duidelijk en gedetailleerd zijn zodat de klant niet voor verrassingen kan komen te staan.

Een echte wederzijdse verbintenis : bedrijf / OkDo verbouwingen

OkDo verbouwingen zorgt voor een steevast potentieel zakencijfer en laat u tijd winnen in de relaties met de klant.

Met een goede kennis van uw bedrijf en de uitzonderlijke voorwaarden die OkDo verbouwingen aan haar klanten biedt, kan OkDo verbouwingen uw offerte nog beter verkopen wanneer deze daarbij attractief en reactief is.

Beschikt uw bedrijf over alle kwaliteiten van een competent, betrouwbaar en reactief bedrijf ?

Word dan een partnerbedrijf in de bouw van OkDo verbouwingen !

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)