OkDo Verbouwingen

Binnenhuisafwerking

Eén enkele aanspreekpartner voor alle afwerking: verven, betegelen, inrichten, ...

OkDo verbouwingen, de Vlaamse specialist in kwaliteitsvolle renovatiewerken, biedt u een sleutel-op-de-deur service aan voor de afwerking in het hele huis. Een bezoek ter plaatse is over het algemeen voldoende om te bepalen wat uw behoeften zijn.  Uiteindelijk krijgt u één globale offerte met de prijzen van gecertifieerde werkmensen uit uw regio voor uw volledige renovatie of verbouwing.

Afwerking

Voorbeelden van binnenhuisafwerking

Afwerking

De binnenhuisafwerking omvat zowel het ontwerp van het binnenschrijnwerk (deuren, meubelen op maat) als de verfraaiing van de vloeren (leggen van vloerbedekking zoals tegels of parket), maar ook de onvermijdelijke schilderwerken. De leefruimtes kunnen ook worden heringericht dankzij de plaatsing van tussenwanden. En deze lijst is verre van volledig!

OkDo verbouwingen: een onbetwiste meerwaarde voor uw binnenhuisafwerking en renovatiewerkzaamheden

Waarom samenwerken met OkDo verbouwingen in plaats van met één of verschillende aannemers afzonderlijk? Dit zijn onze troeven:

  • U hoeft niet afzonderlijk een schrijnwerker, een schilder of een badkamerspecialist te contacteren! Aannemers contacteren neemt heel wat tijd in beslag. Met OkDo verbouwingen hoeft u al dat werk niet te doen. Wij werken samen met aannemers die gespecialiseerd zijn in afwerkingen. Zij werden geselecteerd op basis van de kwaliteit van hun werven. Wij contacteren hen voor u. U hoeft dus helemaal niks te doen.
  • Wij vergelijken de offertes voor de afwerkingen. We kiezen de aannemers voor uw werf niet zomaar! We vergelijken elke keer de prijsoffertes van de verschillende aannemers. We selecteren de beste prijsoffertes voor uw renovatieproject. En u krijgt één globale offerte.
  • Wij zijn uw enige aanspreekpunt. Als u met ons samenwerkt, hoeft u geen verschillende aannemers afzonderlijk te contacteren. Op aanvraag kunnen wij zelfs uw verbouwingswerf coördineren!

Verbouwing van de keuken, de badkamer, tegels en mozaïeken leggen: uw afwerkingen uitgevoerd in een oogwenk

De afwerking heeft betrekking op verschillende werkzaamheden in het gebouw en is dus een heel gevarieerd werk. Het kan zowel gaan om een aanpassing van de binnenhuisdecoratie als om een meer grondige renovatie van bepaalde leefruimtes. We denken hier onder andere aan:

Schilder- en pleisterwerken (glad beton, textuurverf,…)

De grote klassieker op vlak van binnenhuisafwerking blijven uiteraard de schilderwerken in het gebouw. Uw aannemer kiest samen met u het product dat het best is afgestemd op uw behoeften (afwasbare verf voor de keuken of de badkamer). Er bestaat ook textuurverf die een uitgesproken moderne look biedt. Daarbij komen de pleisterwerken zoals glad beton, wat nu erg trendy is zowel op vloeren als op muren. Oude muren tot slot kunnen worden gerenoveerd met plafonneringswerken of het plaatsen van pleisterplaten (type gyproc).

De verbouwing van bepaalde kamers: ingerichte badkamer en keuken

Is uw badkamer totaal verouderd en aan renovatie toe? Moet uw keuken vervangen worden? Deze grotere afwerkingen moeten in hun geheel worden bekeken. Het kan zijn dat de indeling van de ruimte wat moet worden herzien: een inloopdouche (in de wasruimte) of een centraal kookeiland (in een keuken) kan de ruimte functioneler maken.

Uitvoering van de afwerking in een gesloten ruwbouw

Veel kandidaat-bouwers kiezen voor een gesloten ruwbouw. Uiteindelijk blijven alle afwerkingen in het huis nog uit te voeren. Verschillende vaklui (schrijnwerkers, tegelzetters, schilders, loodgieters,…) lossen elkaar af om hun werk uit te voeren in het volledige huis of een deel ervan. Deze formule laat u volledig vrij in de keuze van de materialen en de verbouwing van een huis dat bij u past!

Comfort en wellness: plaatsing van een kachel, een haard of een jacuzzi

Tot slot kan het welzijn in huis nog verbeterd worden door een binnenhaard of een houtkachel te plaatsen. Een jacuzzi, een infraroodcabine of een sauna maken van uw huis een echte wellnessruimte.

Doe beroep op OkDo verbouwingen voor de afwerking van uw woning en vraag een volledige prijsofferte

Neem contact op met OkDo verbouwingen via onderstaand formulier en vraag een volledige en juiste prijsofferte voor de afwerking van uw woning. Onze medewerkers nemen contact op met de beste aannemers bij u in de buurt. Wij blijven ter beschikking voor meer uitleg en bijkomende vragen!

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Wees de eerste die op dit artikel reageert !

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)