OkDo Verbouwingen

Bezoek OkDo Verbouwingen op Batibouw 2017 – paleis 8 – stand 116

Batibouw 2017 gaat dit jaar door van 16 tot 26 februari in Brussels Expo op de Heizel. Het bedrijf OkDo Verbouwingen is aanwezig op deze grootste beurs in de bouw, renovatie en inrichting in België. We zoemen even in op dit niet te missen evenement en op onze aanwezigheid in paleis 8, stand 116.

Win een ticket voor Batibouw 2017 dankzij OkDo Verbouwingen

OkDo Verbouwingen nodigt je uit het hieronderstaande wedstrijdformulier in te vullen en mee te dingen naar een gratis dagpas voor Batibouw. We geven maar liefst 100 dagtickets weg !

De 100 eerste ingestuurde formulieren krijgen een gratis dagpas ter waarde van 10,50€ voor deze beurs in de bouw, renovatie en inrichting, dus waag je kans !

 
 
 
 
Aide

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

De diensten die OkDo Verbouwingen op haar stand biedt

OkDo Verbouwingen is een bedrijf gespecialiseerd in de bouwsector en neemt dit jaar voor de zesde opeenvolgende keer deel aan Batibouw. Het thema van 2017 is experten ontmoeten en Batibouw met je 5 zintuigen ervaren. In onze stand 116 in paleis 8 kun je dit jaar volgende diensten ontdekken :

Waarom naar Batibouw komen voor jouw bouwproject in Vlaanderen of Brussel ?

Batibouw is absoluut een niet te missen evenement in de bouw voor professionelen en particulieren, en zeker voor wie bouwplannen heeft. Deze beurs laat je namelijk toe om :

  • Professionelen en aannemers te ontmoeten ;
  • De nieuwste technologieën en bouwmaterialen te ontdekken ;
  • Op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de bouw ;
  • Professioneel advies te krijgen betreffende een bouw- of renovatieproject ;
  • De haalbaarheid evalueren van jouw binnenhuisrenovatie- en tuinaanlegplannen ;
  • Een schatting te maken van het budget van jouw bouwplannen.

Wens je meer informatie betreffende de diensten van ons algemeen bouwbedrijf ?

Voor meer informatie over de diensten die we bieden en voor prijsvragen, nodigen wij uit contact op te nemen met onze deskundigen in de bouw bij OkDo Verbouwingen per telefoon of via het online contactformulier, of breng ons een bezoekje op de stand 116 paleis 8 in Batibouw vanaf 16 februari.

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)