OkDo Verbouwingen

Coördinatie van bouwwerven

OkDo verbouwingen is de marktleider wat renovatiewerken betreft in Vlaanderen. Dankzij onze know-how en ervaring in de bouw, kunnen wij onze klanten een volledige opvolging aanbieden van hun verbouwingsproject en dat biedt vele voordelen en laat u tijd winnen. Ongeacht welke verbouwingswerken u plant, wij kunnen de coördinatie van uw werf op ons nemen!

BouwcoördinatorCoördinator van uw bouwwerf : wij zijn dé partner voor uw verbouwingsproject

.Gedurende de werken staan wij als renovatiecoördinator aan uw zijde

Voorbereidingsfase bij verbouwingswerken : raad geven en de toekomstige werf opstarten

Onze werfcoördinator voor verbouwingswerken komt tussen vanaf de voorbereidende fase en help u bij het realiseren van uw project, welke ook de omvang moge zijn.

 • Een schatting van de globale kostprijs en een budgetraming van de werken : dankzij een zeer nauwkeurig softwareprogramma kan onze bouwcoördinator heel precies de kostprijs van uw project berekenen, en samen met u bekijken of het in uw budget past. Dankzij OkDo verbouwingen staat u achteraf niet voor negatieve verrassingen.
 • Vergemakkelijken van de verschillende stappen : Heeft u een architect ? Heeft u al beroep gedaan op een energieauditeur PAE2 of op een landmeter? Wij stellen u al die vragen betreffende uw project en leggen u de verschillende fases uit, zodat geen enkele stap wordt gemist.
 • Aannemers met referenties : voor een particulier is het heel moeilijk de juiste keuze te maken wat aannemers betreft in renovatiewerken. OkDo verbouwingen werkt enkel met gekwalificeerde aannemers die voldoen aan het QualityPRO-label. Dat label garandeert dat de bedrijven en aannemers de fiscale en sociale verplichtingen nakomen, een eigen BA-verzekering hebben afgesloten en financieel gezond zijn. Wij beschikken over aannemers die actief zijn in alle mogelijke sectoren in de bouw.
 • Keuze uit verschillende offertes : voor een particulier is het ook heel moeilijk om de hand te leggen op meerdere offertes binnen een afzienbare tijd. Het vraagt dikwijls veel tijd en energie om deze te krijgen, dus zorgt onze werfcoördinator hiervoor. Sterker nog, wij zorgen voor meerdere prijsoffertes en analyseren deze voor u, zodat u kunt kiezen uit de meest voordelige prijs voor uw werf.
 • Bemiddeling tussen de aannemers en de klant : soms verloopt de communicatie tussen de aannemer en de klant wat moeizaam. De aannemer hanteert dikwijls een zeer technische taal, terwijl de klant emotioneel betrokken is bij het project. Wij komen als werfcoördinator tussenbeide als bemiddelaar waardoor het gemakkelijk communiceren wordt en alle eventuele misverstanden worden vermeden.
 • Een prijs met garanties : door te kiezen voor OkDo verbouwingen, heeft u naast de juiste verhouding prijs/kwaliteit ook recht op meerdere wettelijke garanties. Onze werfcoördinator neemt de tijd u de mogelijke bescherming uit te leggen waar u van kunt genieten zoals bijvoorbeeld de garanties van Protectacompte.

De verschillende fasen van de werken : wat doet de coördinator van de bouwwerf ter plaatse?

Ter plaatse neemt de coördinator van de bouwwerf een zware taak van uw schouders. Hij zorgt ervoor dat de werken dag na dag in de beste omstandigheden door kunnen gaan. Hij zorgt ook voor de planning van het project. Dit zijn zo al zijn taken:

 • Planning opstellen voor de verschillende aannemers : de werfcoördinator stelt een exacte werfkalender op zodat de verschillende aannemers en vakmensen die de werken komen uitvoeren elkaar netjes opvolgen en elkaar niet voor de voeten lopen. Hij zorgt ervoor dat iedereen de planning stipt aanhoudt, zodat de oplevering niet wordt verlaat.
 • Technische opvolging : indien nodig zal de werfcoördinator zorgen voor een technische opvolging van uw werf door een expert.
 • Budgettaire controle en betaling van de tussenfacturen : de werfcoördinator zorgt ervoor aan de hand van de rapporten van de aannemers dat u enkel de facturen betaalt van die werken, die al werden uitgevoerd.
 • Assistentie tijdens de werfvergaderingen : uw werfcoördinator staat u bij tijdens de verschillende werfvergaderingen met de bouwheer.
 • Balans opmaken van de uitgevoerde werken : onze werfcoördinator maakt een balans op van de uitgevoerde werken bij de voorlopige oplevering van de werf
 • Kwaliteitscontrole : een maand na de oplevering van de werf stelt de werfcoördinator een rapport op betreffende de kwaliteit van de uitgevoerde werken door de verschillende aannemers.

Einde van de werken : een balans en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken

U geeft ons uw mening over onze werfcoördinator na de oplevering van de werf

OkDo verbouwingen werkt voortdurend aan haar eigen kwaliteit en service, met het oog op een langdurende en goede verstandhouding met haar klanten. Daarom zullen wij u vragen onze werfcoördinator te evalueren via een tevredenheidsenquête. OkDo verbouwingen staat u bij van a tot z in het realiseren van uw bouwplannen. Heeft u een bouwproject? Wenst u meer informatie betreffende de opvolging van uw werf? Vul onderstaand formulier in en vraag een afspraak. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)