OkDo Verbouwingen

Uw dakwerken van a tot z

Kwalitatieve werken door vakmensen met kwaliteitslabel uit uw streek

Het dak is een heel belangrijk onderdeel. U heeft dus absoluut een kwalitatieve service nodig voor het geheel van uw herstellingswerken aan uw dak.

Dakwerken

Voorbeelden van dakrenovatiewerken

Dakwerken

OkDo verbouwingen, gespecialiseerd in renovatiewerken, zorgt voor een globale offerte voor uw bouwwerf betreffende het plaatsen of herstellen van uw dak, en dat in gans België. U heeft slechts één aanspreekpunt, OkDo verbouwingen zorgt voor kwalitatieve vakmensen uit uw streek en afgestemd op uw specifieke reparaties.

Renovatiewerken voor alle typen dak

Of het nu een volledige of gedeeltelijke herstelling betreft van uw dak, OkDo verbouwingen biedt een volledige service aan voor het herstellen van daken en dakspanten. Bovendien kunnen wij indien u dat wenst zorgen voor de volledige opvolging van de werf.

Reparatie en transformatie van houten of stalen dakspanten

Het spant is het belangrijkste onderdeel dat het dak ondersteund. Vochtigheid en leeftijd kunnen de stevigheid van een houten dakspant aantasten. U kunt OkDo verbouwingen aanspreken voor de herstelling of de volledige renovatie van de houten dakspanten, maar eveneens voor stalen of geprefabriceerde spanten.

Renovatie van verschillende dakbedekkingen

Er bestaan verschillende dakbekledingen voor platte en hellende daken : natuurlijk- of kunst-leidak, dakpannen, zink, hout, roofing, EPDM (ethylene-propylene-diene-monomer). OkDo verbouwingen neemt voor u contact op met kwalitatieve dakleggers of dakwerkers met ervaring in het leggen of herstellen of transformeren van verschillende dakbekledingen op platte of hellende daken.

De installatie van dakgoten en regenpijpen

Uiteraard is het plaatsen van dakgoten, hemelwaterslikkers, kozijnen, vergaarbakken, afvoerpijpen en regenpijpen belangrijk. In pvc, metaal, zink, koper, u heeft een efficiënt afvoersysteem nodig voor het regenwater dat in harmonie is met het design van uw dak.

Doe beroep op OkDo verbouwingen om een gedetailleerde prijsofferte te krijgen betreffende uw dakwerken

U wenst uw dak te renoveren? U heeft te kampen met isolatieproblemen? U zou uw dak willen verbouwen? Neem contact op met OkDo verbouwingen via het onderstaande formulier om een afspraak te maken betreffende uw dakwerken. Wij zorgen dan voor een gedetailleerde prijsofferte. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden (2)
5 ster(ren) op 5
5 sterren
2
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Dak
Toegevoegd door , op 11 octobre
Kwaliteit en goede service, meer moet dat niet zijn.
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Zeer tevreden
Toegevoegd door , op 21 juillet
Wij zijn zeer tevreden geweest over de samenwerking en de werken
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)