OkDo Verbouwingen

De verbouwing van een schuur tot een loft met behoud van de charme van de oude stenen

Ze wilden de trendy look van een loft combineren met de charme van oude stenen én het genot van een leuke tuin met uitzicht. Een onmogelijk huwelijk, zegt u?
Nochtans is de droom werkelijkheid geworden.
Dankzij de professionele tussenkomst van OkDo verbouwingen, het doorzettingsvermogen van de eigenaars en de inspanningen van hun trouwe vrienden.

DIT JONGE PAAR HAD EEN DROOM

Tijdens een van hun omzwervingen, stuitte het koppel toevallig op een 200 jaar oude schuur die niemand interesseerde, ondanks enkele onmiskenbare troeven: muren in oude bakstenen en veel open ruimte waar je je fantasie de vrije loop kan laten gaan. Het resultaat mag dan ook gezien worden: na een grondige renovatie van de ruwbouw werd het een eigentijdse moderne woning, ingenesteld tussen ruwe muren,op een vloer van gepolierd beton, met grote ramen om te kunnen genieten van het uitzicht, bekleed met stalen leuningen en voorzien van een mezzanine die het geheel de look van een loft geeft. Om dit project te realiseren moest er flink worden gesnoeid op de kosten. Iedereen moest de handen uit de mouwen steken en de extra hulp van de vrijwilligers was meer dan welkom.

Om de kosten te drukken werd er beroep gedaan op de hulp van vrijwilligers

Gespecialiseerde vakmensen namen de grote werken voor hun rekening: het dak, de draagconstructies, de vloer in gepolierd beton, de leidingen en de versteviging van de schuur met metalen structuren.

De eigenaars en hun vrienden ontfermden zich over de vloerverwarming, de gyprocplaten, de isolatie, de behandeling van de muren en het plaatsen van het grote dakraam met behulp van de tractor van de boer ernaast.

Deze werf is een waar succes geworden en een schitterend bewijs van het adagio: ‘samen sterk’.

EEN GESLAAGD HUWELIJK TUSSEN VERSCHILLENDE GENRES!

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)