OkDo Verbouwingen

Een garage omgebouwd tot fitnessruimte

Een garage omgebouwd tot fitnessruimte

Dit autoatelier van 3000m2 groot werd enkele maanden geleden omgebouwd tot een prachtige en exclusieve damesfitness- ruimte: een radicale transformatie van een mannenwereld naar een vrouwenwereld in amper 10 dagen tijd.

Van garage tot fitnessruimte voor dames

Alles werd in het werk gesteld om fysische activiteiten en welzijnscomfort aan te kunnen bieden aan dames: een fitnesszaal met een compleet gamma aan toestellen voor zowel cardio- als spierontwikkeling, een gemeenschappelijke zaal waar zij samen kunnen trainen, een massageplek, een relaxatieplek met koffie, thee of een bio-vruchtensap. Voor een meer gepersonaliseerd programma kan er ook gevraagd worden naar een coach.. En last but not least; een boetiekje waar deze dames heerlijke geurkaarsen, verzorgingsprodukten en andere produkten kunnen kopen als cadeautje of voor zichzelf.

Van plafond tot vloer: het werd een totale transformatie

Marmer, parket en zachte kleuren. Ook de kleedkamers in Italiaanse stijl, zijn hieraan niet ontsnapt: de vloeren bestaan uit mooie keien en de douches zijn betegeld in een bruine tint met bruingouden weerspiegelingen. Het was een gedurfde werf dat met meesterhand werd geleid tot grote tevredenheid van de klant. De volledige elektriciteit, de airconditioning, de verwarmingsinstallatie, de vloeren, de verschillende indelingen met veel inbouwkasten, de kleedkamers en douches, nieuwe ramen en deuren, kortom alles werd in een marathon tempo uitgevoerd (10 dagen) en dit binnen een welbepaald budget. Kers op de taart: Een heel tevreden klant die de volharding en het professionalisme van OkDo verbouwingen heeft kunnen ondervinden en die nu al uitkijkt om samen met ons een nieuw project te starten.

De grootste blijk van vertrouwen dat geen commentaar nodig heeft!

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)