OkDo Verbouwingen

Onze garanties

3 steengoede garanties

Exclusieve garanties die u nergens anders vindt, speciaal ontworpen voor illiCO klanten.

Geselecteerde aannemers

Geselecteerde aannemers

Naast de lokale gekendheid van het bedrijf, steunt de illiCO makelaar zich vooral op het Qualitypro label. Dit zelfstandig label evalueert de financiële en kwalitatieve toestand van de bouwondernemingen. Iedere onderneming die in partnerschap met uw makelaar wil samenwerken, dient dit label te dragen. Uw makelaar weet dan dat de onderneming grondig onderzocht en beoordeeld werd en dat het voldoening gaf volgens de gevraagde criteria. Elk bedrijf wordt steeds individueel opgevolgd gedurende heel het jaar. Elke problematische situatie zoals een aanmaning door de BTW of de RSZ, een financiële degradatie… alles wordt rechtstreeks aan uw makelaar gemeld en opgevolgd door Qualitypro. De makelaar zal, voor de bedrijven waarvan u een offerte heeft ontvangen, de synthese van het dossier opgesteld door Qualitypro voorleggen.

 

Uw voorschotten worden beschermd

Uw voorschotten worden beschermd

Het risico na het betalen van een voorschot is dat het bedrijf failliet zou kunnen gaan voordat de bouw of renovatie van start gaat of dat het bedrijf op het gekozen tijdstip niet opdaagt. In dergelijke situatie, is het bijna onmogelijk om uw geld terug te krijgen. Uit veiligheidsoverweging neemt OkDo verbouwingen uw voorschot in bewaring tot op de dag waarop het werf werkelijk begint. Zo kunt u, indien er zich toch een probleem zou voordoen eer de werken beginnen, het volledige bedrag van uw voorschot terugvorderen.

 

Consumentenlijn

Consumentenlijn

Ondanks een strikte selectie van de aannemers die u worden aangeboden door OkDo verbouwingen, kan er zich toch een geschil voordoen.
Met het oog op nog meer zekerheid, biedt OkDo verbouwingen u de nodige garanties tot en met de oplevering van de werken.
Indien u niet tevreden bent over een aannemer die u door OkDo verbouwingen werd voorgesteld, stellen wij een consumentenlijn ter uwer beschikking.
Hier kan u terecht  bij een onafhankelijke jurist die samen met u naar een minnelijke schikking zal zoeken.

 

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)