OkDo Verbouwingen

Het beroep verbouwingsmakelaar

SNEL & EENVOUDIG : De kortste weg voor uw project

De illiCO verbouwingsmakelaar is de tussenpersoon tussen u en de verschillende aannemers. De brug tussen twee gescheiden werelden die het mogelijk maakt om de vele hinderpalen die vaak ongeduldige klanten tegenkomen, tijdens de verbouwingen op te lossen. Uw verbouwingsmakelaar is de ideale persoon om de talrijke valkuilen, die de vooruitgang van uw project kunnen tegenhouden of vertragen, op te lossen. Uw illiCO verbouwingsmakelaar stelt u in staat om snel de juiste geselecteerde aannemers te ontmoeten. Hij is de persoon die de communicatie tussen de verschillende aannermers kan versnellen door een vlottere doorstroming van alle informatie: uw verbouwingsmakelaar vereenvoudigt de voorbereidingen van uw project.

EENVOUDIG

Eén aanvraag voor uw volledig project Uw regionale verbouwingsmakelaar neemt binnen de 24u contact met u op. U geeft hem een overzicht van uw project en hij stelt u de juiste formule voor. Na de eerste afspraak contacteert hij de aannemers die aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Hij is uw centrale tussenpersoon. Hij houdt u op de hoogte van de opvolging van uw aanvraag en verstrekt u de nodige informatie over de voorgestelde aannemers.

SNEL

illiCO de snelste weg naar uw offertes

De illiCO verbouwingsmakelaar werkt dagelijks samen met een brede groep van geselecteerde aannemers en bedrijven die allemaal het Qualitypro label bezitten. Deze hebben zich tevens verbonden om snel te reageren op de aanvragen van onze klanten. Onze verbouwingsmakelaars hebben niet alleen een bevoorrechte relatie met deze aannemers maar kennen ook hun reactietijd. Aangezien ze al op voorhand geselecteerd zijn, staan zij klaar om zich te verplaatsen. Nu moeten ze enkel nog gecontacteerd worden door de verbouwingsmakelaar. Geen omwegen, geen tijdverlies. illiCO is de kortste en snelste weg naar uw offertes.

illiCO, het goede tempo

U geeft uw verbouwingsmakelaar de opdracht om voor u aan de slag te gaan. U heeft met hem een schriftelijke overeenkomst betreffende de timing voor het bekomen van de offertes. U heeft de zekerheid dat u op het afgesproken tijdstip uw offertes zal ontvangen.

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)