OkDo Verbouwingen

De aanleg van een terras: een volledige prijsofferte

Hout, steen, beton, doe beroep op onze specialisten

Het terras is een volwaardige woonruimte geworden. Het laat toe om volledig van uw tuin en het exterieur van uw huis te kunnen genieten. Er zijn verschillende realisaties mogelijk, in hout, in steen of geplaveid.

Terrasaanleg

Voorbeelden van aanleg van terrassen

Terrasaanleg

illlliCO verbouwingen, de specialist in renovatiewerken buiten, biedt u een globale prijsofferte voor het aanleggen of het renoveren van uw terras. Onze medewerkers vergelijken voor u de prijzen van verschillende ondernemers, die nauwgezet geselecteerd worden op basis van hun kennis en hun ervaring (QualityPRO label). U krijgt uiteindelijk een duidelijke globale offerte, die uitgevoerd zal worden binnen de afgesproken termijn. Bovendien geniet u van alle voordelen die OkDo verbouwingen biedt door met ons samen te werken voor het aanleggen van een terras, zoals onder andere de waarborg van uw voorschot.

Een bouwwerf of renovatiewerf voor een houten terras

Meer en meer kiest men voor een houten terras in de tuin. Als edel materiaal, laat hout zich uitstekend combineren met het groen uit de tuin. OkDo verbouwingen biedt een globaal prijsbestek aan voor het bouwen en installeren van resistente en duurzame houten terrassen.

  • Ipé hout, het beste materiaal op de markt. Momenteel wordt vaak ipé hout gebruikt voor het bouwen van een terras. Het is zeer duurzaam hout, resistent aan alle weertypen. Bovendien krijgt het een prachtige zilvergrijze kleur bij het ouder worden.
  • Thermisch behandeld houtwerk. Thermisch behandeld hout is goedkoper dan Ipé, en biedt tevens een zeer goede resistentie tegen zon, verrotting en schimmels.
  • Meer exotische houtsoorten. Het is tevens mogelijk te kiezen voor meer exotische houtsoorten voor het aanleggen van een terras, zoals Padouk, Azobé,…

De stenen of geplaveide uitvoering voor een tuin met design look

Natuurlijk biedt OkDo verbouwingen u ook de mogelijkheid terrassen aan te leggen in steen. Zo is het bevoorbeeld mogelijk een terras aan te leggen in prachtige blauwe steen, wat altijd zeer gevraagd is voor tuin- en buitenaanleg. Zo’n terras geeft direct een chique look aan uw tuin. De duurzaamheid van een stenen vloer buiten is daarbij uiteraard onbetwistbaar.

U kunt natuurlijk ook de voorkeur geven aan een terras in gepolierd beton of in gladde betontegels. Beton is al jarenlang een vaste trend voor de tuin, maar het is eveneens zoveel gemakkelijker te onderhouden dan blauwe steen of hout. Net als een geplaveid terras.

Contacteer ons en vraag een volledige offerte betreffende het aanleggen van een nieuw terras !

U wenst uw tuin te laten aanleggen, compleet met een mooi houten terras? U wenst uw huidige terras te laten vervangen? Contacteer OkDo verbouwingen en vraag een volledige en juiste prijsofferte door onderstaand formulier in te vullen of om meer te weten over het aanleggen van een nieuw terras. Wij werken enkel met de beste tuinbedrijven met QualityPRO-label bij u in de buurt. Bovendien kunt u ook een vijver, zwembad of buitenverlichting laten aanleggen.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Wees de eerste die op dit artikel reageert !

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)