OkDo Verbouwingen

Illico verbouwingen opnieuw aanwezig op ideaal wonen 2015

Van 20 maart tot 29 maart 2015 vindt Ideaal Wonen plaats in de Brabanthallen in Leuven. U vindt er de stand van illiCO-Verbouwingen op het nummer 257. De aanwezigheid van OkDo verbouwingen is heel logisch. Na de opening van het eerste kantoor in Vlaams Brabant, eerder dit jaar, bevestigt onze deelname onze positie in deze regio. Voor de tweede opeenvolgende keer zullen onze medewerkers U onze diensten voorstellen en U toelichten hoe zij u gaan bijstaan in de realistie van uw verbouwingsproject.

Speciale aanbieding van 150€* op ieder ondertekend dienstenaanbod tussen 20 maart en 20 april 2015

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze nieuwe kantoren aan de Tiensesteenweg 194 te 3001 Leuven.

U wenst meer inlichtingen over onze aanwezigheid op Ideaal Wonen 2015 en onze speciale promotionele actie ?

Onze medewerkers kijken ernaar uit u zo snel mogelijk meer informatie te kunnen geven.

 
 
 
 
Aide
 
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

* Aanbod onderworpen aan voorwaarden, effectief vanaf ondertekening van een contract van dienstverlening met een makelaar van OkDo verbouwingen tussen 20 maart 2015 en 20 april 2015.
Aanbod niet cumuleerbaar met andere lopende kortingen of promoties, gelimiteerd tot één enkel gebruik per persoon en per verbouwingsproject. De korting wordt uitgevoerd door het bedrag van 150€ BTW inbegrepen af te trekken van uw factuur voor consultatiekosten voor het onderzoeken en uitwerken van een aanbieding van werken door uw makelaar van OkDo verbouwingen.

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)