OkDo Verbouwingen

Isoleren van de buitenmuren

Het isoleren van het buitenschild van een woning biedt twee grote voordelen. Wetende dat de buitenmuren verantwoordelijk zijn voor 25% van het warmteverlies van een gebouw, zult u aanzienlijk besparen op uw energieverbruik wanneer u deze isoleert, maar ook uw leefcomfort verhogen. OkDo verbouwingen is gespecialiseerd in de coördinatie van verbouwingen en renovatiewerken en begeleidt u van a tot z in het isoleren van uw buitenmuren, waar ook in Vlaanderen of Brussel.

Vraag een offerte

Buiten van een woning isoleren volgens drie verschillende methodes

U kunt de voorgevel en andere buitenmuren van uw woning volgens drie technieken isoleren.

Thermische isolatie van de gevel door het plaatsen van een beplating, afgewerkt met gevelhout

Bij deze techniek wordt er een houten skelet aangebracht op het oude, waartegen een thermisch isolatiemateriaal wordt aangebracht. Vervolgens wordt het isolatiemateriaal afgewerkt met een beplating. Er is een grote waaier aan keuze wat materiaal betreft: natuurlijke of kunstleisteen ; een beplating in hout, zink of roestvrij staal ; metalen of pvc strips, enz.

Thermische isolatie langs de buitenzijde, afgewerkt met een bepleistering

Deze techniek bestaat erin mechanisch een isolerend materiaal met behulp van lijm op de bestaande gevel aan te brengen, en af te werken met een bepleistering. Het is aangewezen hiervoor harde isolatiepanelen te gebruiken met een grote mechanische resistentie, zoals platen in minerale wol, expandeerbare polystyreen, glaswol, houtvezels, enz. Kies vervolgens voor een bepleistering die compatibel is met het isolatiemateriaal en dat tevens dampdicht is, een goede mechanische resistentie heeft en dat het esthetische aspect biedt dat u zoekt.

Kant-en-klare isolerende gevelpanelen bekleed met gevelstrips

De gevel wordt afgezet met een laag expandeerbare polystyreen, bekleed met gevelstrips (veelal in terracotta).

Vul het formulier hieronder in en ontvang een prijsofferte voor het isoleren van uw gevels :

Ontvang een gepersonaliseerde offerte voor het isoleren van uw voorgevel en andere buitenmuren. Niets is eenvoudiger: u vult het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)