OkDo Verbouwingen

Het isoleren van spouwmuren

OkDo verbouwingen, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de coördinatie van renovatiewerken in Vlaanderen en Brussel, helpt u bij het isoleren van de spouwmuren van uw bestaande woning door deze op te vullen met een isolatiemateriaal. Hierdoor vermindert u aanzienlijk het energieverbruik van uw woning, waardoor uw energierekening tot 25% kan dalen.

Isolatie offerte

Isolatie door injectie

Deze isolatietechniek bestaat erin een isolerend schuim te injecteren in de holle ruimte, meer bepaald PUR-schuim  (polyurethaan) of UF-schuim (ureum-formaldehyde). Dit wordt langs de buitenzijde van het gebouw in de holte in de muur, de spouw, geïnjecteerd met een pistool, mits deze ten minste 3 cm bedraagt (welke techniek u ook gebruikt).

Isolatie door inblazen

Deze isolatiemethode bestaat erin een bulk isolatiemateriaal in de spouw te blazen met behulp van een machine. Als isolatiemateriaal gebruikt men bijvoorbeeld vezels van glaswol of rotswol, expandeerbare polystyreenparels, siliconen perlietparels, expandeerbare glasvezelkorrels, enz.

Een combinatie van dakisolatie en vloerisolatie

Het doel van het isoleren is uiteraard uw dagelijks leefcomfort te verhogen, de energierekening te doen dalen en te werken naar een nul-energie-woning (Go for 0). Hiervoor is het noodzakelijk dat de woning optimaal geïsoleerd wordt op drie cruciale punten: de holle muren zoals hierboven uitgelegd, maar ook het dak en de vloer. OkDo verbouwingen biedt een totale begeleiding in deze noodzakelijke isolatiewerken om van uw woning een nul-energie-woning te maken.

Spouwmuren isoleren: werken die gesubsidieerd worden door de Vlaamse overheid en Leefmilieu Brussel

De Vlaamse overheid en Leefmilieu Brussel kennen energiepremies toe aan gezinnen, die stappen ondernemen om hun muren en gevels te isoleren. OkDo verbouwingen biedt u een begeleiding aan in het samenstellen van het dossier om deze premies aan te vragen.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte voor het isoleren van uw spouwmuren:

Vul onderstaand formulier in en krijg een gepersonaliseerde offerte voor het isoleren van uw holle spouwmuren. Onze medewerkers contacteren u binnen de 24u.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)