OkDo Verbouwingen

Isolatie van de buitenmuur : een sleutel-op-de-deur begeleiding

Verfraai uw voorgevel terwijl u deze tevens isoleert: simpel en efficiënt !

U wenst uw huis te renoveren of een oude woning te kopen ? Vergeet dan vooral niet de buitenmuren te isoleren! Dat betekent dat men een schild maakt rondom het gebouw met isolerend materiaal, door deze in te bedekken met een cementering, een beplating of met sierpleister. Het geeft uw woning direct een moderner uitzicht en u verbruikt tot 25% minder energie, energie die voorheen verloren ging door een slechte isolatie van de buitenmuren. Daarenboven, door langs de buitenzijde te isoleren, ondergaat uw woning geen ruimteverlies.

Isolatie van de buitenmuur

Voorbeelden van isolatiewerken van buitenmuren

Isolatie van buitenmuur

OkDo verbouwingen, de specialist in sleutel-op-de-deur renovatiewerken begeleidt u in uw verbouwing vanaf de projectstudie over de haalbaarheid tot de oplevering van uw werf. Wij bieden unieke voordelen op de bouwmarkt: de werken worden enkel uitgevoerd door bedrijven die beantwoorden aan de voorwaarden van het QualityPRO-label, en wij nemen uw voorschotten in bewaring tot wanneer de werf werkelijk begint. Daarnaast volgen onze werfcoördinatoren de bouwwerf op, zodat verbouwen gebeurt zonder kopzorgen.

Een buitenisolatie op maat voor alle soorten van constructies

Er bestaan verschillende technieken en isolerende materialen om het warmteverlies via de buitenmuur te beperken en daardoor flink te besparen op het energieverbruik. Er zijn ook verschillende combinaties mogelijk om koude bruggen te vermijden en het buitenaspect van uw gebouw op te fleuren.

Innoverende en duurzame isolerende materialen

Een thermische isolatie van de buitengevel bestaat uit het aanbrengen van meerdere lagen mortier en cement bovenop een paneel van polystyreen, hennepwol, glaswol of steenwol. OkDo verbouwingen bestudeert uw behoeften en helpt u de juiste keuze te maken welk isolerend materiaal het beste past bij uw budget en de architectuur van uw woning.

Een buitenbeplating voor een modern uitzicht

Een isolatie met een geventileerde beplating bestaat uit het bekleden van de buitengevel als aanvulling en versteviging van het isolerend materiaal. Naast een houten beplating die het meest wordt gebruikt omwille van haar warmtetoevoer, haar moderne look en goede weerstand tegen vocht, is het mogelijk te kiezen voor een beplating in vezelcement, die op houten of metalen constructies wordt genageld en bestand is tegen vorst en thermische schokken. Een gevelbekleding in PVC wordt dan weer geapprecieerd voor haar uitstekende verhouding prijs/kwaliteit en de grote keuze in kleuren. In België isoleert men industriële gebouwen tevens wel met metalen platen, die zich uitstekend lenen voor iedere gevel. OkDo verbouwingen kan samenwerken met een architect, maar kan ook zelf het projectplan realiseren.

Isolerende of dekkende cement en sierpleister

Wanneer men cementeert bedekt men de gevels van woningen in baksteen, steen of beton met cement en het biedt meerdere afwerkingen. Cementeren kan alleen worden gebruikt, rechtstreeks op gevel om de kou aan de binnenzijde van de muur te laten verdwijnen, of in combinatie met meerdere isolerende lagen. Een gladde of ruwe laag cement, een dunne laag of vermengd met hennep, de mogelijkheden zijn talrijk. Sierpleister daarentegen past men toe als afwerking op buitenmuren in steen, baksteen of beton, en het is tevens decoratief. OkDo verbouwingen helpt u de juiste keuze te maken voor uw verbouwingswerken.

De voordelen van OkDo verbouwingen voor uw renovatiewerken aan de buitengevels

  • Door beroep te doen op OkDo verbouwingen voor uw renovatiewerken van de buitengevels, geniet u van meerdere voordelen naast tijd- en geldwinst. Ontdek het geheel van onze diensten die er allemaal voor zorgen u het leven gemakkelijker te maken.
  • Uw luisterend oor voor al uw wensen : de mensen van OkDo verbouwingen respecteren uw behoeften en uw budget, en zoeken voor u de beste oplossing voor het uitvoeren van uw project. Gedurende de ganse duur van de werken bieden wij u assistentie en wij leveren een sleutel-op-de-deur resultaat zonder negatieve verrassingen.
  • Isolatie-aannemers met het QualityPRO-label : wij doen enkel beroep op aannemers die beantwoorden aan het QualityPRO-label , financieel stabiel zijn en die kwaliteit leveren. Dezen worden permanent gevolgd door onze verbouwingscoördinatoren en een achteruitgang van de financiële toestand van één van onze aannemers wordt direct meegedeeld aan de klant.
  • Eén enkele aanspreekpartner voor al uw werken : wij verzekeren de opvolging van de werken en coördineren de werken gedurende de ganse duur van de werf. Op aanvraag kunnen wij tevens technische ondersteuning van het project bieden.
  • Een offerte aan de beste prijs : wij vergelijken verschillende offertes van meerdere aannemers en kiezen voor u de beste service aan de beste prijs voor een duurzame oplossing volgens uw budget.
  • Het bestuderen van de isolatiepremies : OkDo verbouwingen bestudeert samen met u de verschillende mogelijke premies voor isolatie en verfraaien van bestaande buitengevels in België, zodat u tijdig een aanvraag kunt indienen om te kunnen genieten van een bijkomend financieel voordeel.
  • Juridische en financiële garanties : bij OkDo verbouwingen worden uw voorschotten gewaarborgd tot aan het begin van de werken. In geval van een geschil, garanderen wij u juridische bijstand tot het einde van de werf.

U wenst uw buitenmuren te isoleren? Contacteer OkDo verbouwingen nu meteen!

Vergroot uw eigen comfort en verminder de energie-uitgaven voor uw woning door ons nu te contacteren om een afspraak te maken via onderstaand formulier. Wij zorgen voor een volledige prijsofferte voor het isoleren van uw buitenmuren. Ons team mensen staat klaar om al uw vragen te beantwoorden binnen de kortst mogelijke tijd.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden (1)
4 ster(ren) op 5
5 sterren
0
4 sterren
1
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
crepi
Toegevoegd door , op 30 mai
Wij hadden nog andere goedkopere offertes, maar wij hebben toch voor illiCO gekozen. Absoluut geen spijt van.
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)