OkDo Verbouwingen

John-John Dohmen bij de 5 beste hockeyspelers ter wereld

John John DohmenZowel in een bedrijf als op het sportveld is succes het resultaat van de prestaties die als team behaald worden. Een team dat bovendien zeer hard werkt…

John-John Dohmen, kapitein van de nationale hockeyploeg en van de club de ’Waterloo Ducks’, behoort tot het selecte groepje van 5 beste hockeyspelers ter wereld van het jaar 2015.

John-John was één van de 5 finalisten dankzij zijn fantastische prestaties in 2015, zowel in zijn club in Waterloo als in het nationale team.

Deze sportieveling is een prachtig voorbeeld van iemand die ernaar streeft steeds beter te doen en veel belang hecht aan het groepsgevoel. Enkele waarden waar ook IlliCO Verbouwingen veel belang aan hecht. Net zoals in sportverband, is ook het success van IlliCO Verbouwingen immers te wijten aan een sterk team. Een ijzersterke samenwerking in teamverband is immers cruciaal tijdens de coördinatie van een bouwwerf. Beide teams werken hard, en proberen zichzelf continu te verbeteren.

De sleutel van een gemotiveerd team is het respecteren ook. Het respecteren van een gegeven word. Het respecteren van een handtekening onderaan een contract. Het respecteren van een vooropgestelde termijn. John-John Dohmen is kapitein van het nationale hockeyteam. Het is niet toevallig dat hij met zijn team vice-kampioen van Europa is geworden. Waarden als moed en doorzettingsvermogen helpen hem om door te gaan en het doel te bereiken dat hij voor ogen had: een sporter worden op hoog niveau. Lees hier meer over de persooon achter de hockeyspeler.

John-John sport elke dag. Het is zijn leven. Wil hij op die manier misschien stoom aflaten? Hij begint te lachen. Nee, er is niemand zachtaardiger dan ik. Ik ben helemaal, maar dan ook helemaal niet gewelddadig. Tijdens zijn studies sluit John-John zich aan bij de Watducks van Waterloo, een van de beste teams uit het kampioenschap. Bij die keuze laat hij zich leiden door zijn principes.
Nadat hij al verschillende keren Belgisch kampioen is geworden, wordt de vijftienjarige John-John voor het eerst genomineerd voor de Gouden Stick in de categorie Beloften. Daar is hij trots op, het is een soort van bevestiging. Toch moet hij nog zes jaar wachten voor hij die grote prijs in ontvangst mag nemen. Dit keer niet als belofte, maar als volwassene. In 2009 werd ik voor beide categorieën genomineerd. Bij de volwassenen won ik. Toen ik de prijs bij de beloften niet kreeg, was dat een teleurstelling. Ik verdiende de prijs bij de volwassenen niet. Anderen hadden er veel meer recht op dan ik. Het was bovendien de laatste keer dat ik aanspraak kon maken op de belofteprijs. Die verdiende ik wel. Een mooie afsluiter van mijn carrière bij de beloften. Carrière, dat is het juiste woord. Want ook al studeert hij nog, John-John is vooral een wedstrijdbeest. Zijn vader leerdehem om plezier te scheppen in de dingen die hij doet. Zowel in de sport als in het bedrijfsleven is dat de sleutel tot succes. Om succes te boeken, moet je alle troeven in handen hebben. Je haalt plezier uit je training omdat het vooruitzicht op de volgende wedstrijd je motiveert. Je stelt spelschema’s en strategieën op met maar één doel: winnen.

Deze winnersmentaliteit heeft geleid tot een seizoen van uitmuntende prestaties op zowel nationaal als internationaal niveau. En na zijn nominatie voor beste speler ter wereld, heeft de kapitein van de ‘Red Lions’ nog een andere belangrijke datum aangestipt in zijn agenda.

John John DohmenGouden Stick

Op 12 februari de ‘Fintro Golden Stick’ 2015 overhandigd worden aan John-John, een mooie prijs die wordt uitgereikt aan de beste speler van België.

Deze titel zou de kers op de taart zijn voor John-John, na een uitzonderlijk seizoen, en in afwachting van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro verder dit jaar.

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)