OkDo Verbouwingen

Kasten en dressings op maat

Maatmeubelen die perfect passen bij uw smaak? Dat kan gemakkelijk!

U wenst praktische en mooie kasten te installeren om bergruimte te creëren en uw leefruimte te optimaliseren? U droomde altijd al van een echte aparte dressing voor uw passie voor mode te kunnen concretiseren of van een heuse bibliotheekkast voor uw klassiekers? OkDo verbouwingen is de ideale partner voor uw binnenhuiswerken en vergemakkelijkt uw leven.

Kasten en dressings

Voorbeelden van realisaties van kasten en dressings

Kasten en dressings

Ons bedrijf contacteert verschillende kwalitatieve timmerlieden-meubelmakers met QualityPRO-label en vraagt prijs, zodat u meerdere offertes kunt vergelijken. Ons team staat u vervolgens bij tot het einde van de werken en biedt u een bijkomende dienst van comfort en zekerheid via onze talrijke voordelen tijdens de verbouwingen. OkDo verbouwingen staat voor de snelste en meest zekere oplossing voor goed uitgevoerde werken, die tot een goed einde worden gebracht binnen de afgesproken termijn.

De inrichting van opbergruimte : OkDo verbouwingen geeft een vaste vorm aan al uw wensen

U heeft zin opbergruimte te creëren met inbouwkasten of u wilt het plaatsgebrek aanpakken met een handige en praktische dressing? OkDo verbouwingen is gespecialiseerd in binnenhuisrenovatie in België, en begeleidt u in de realisatie van uw project. Wij helpen uw meest gewaagde ideeën te realiseren. Ons bedrijf vindt een oplossing voor uw opbergproblemen en brengt u in contact met kwalitatieve aannemers die in staat zijn om betrouwbare opbergruimte aangepast aan uw wensen te realiseren.

De verschillende opbergmogelijkheden op maat om uw huis functioneel te maken

Onze timmerlieden bieden verschillende opbergmogelijkheden aan op maat, die we kunnen onderverdelen als volgt :

  • De ingebouwde kast. Een ingebouwde kast is een geoptimaliseerde opbergruimte die versmelt in het decor, met de bedoeling de woonruimte te vergroten. Deze is uitgerust met een schuifdeur en is in de muur ingebouwd, waardoor deze de indrukt wekt altijd al daar te hebben gestaan. Ingebouwde kasten zijn ideaal, aan de ingang voor het ophangen van jassen, in de kamers om alle plaats te benutten en om te vermijden om kolossale garderobes te moeten plaatsen. In een kleine ruimte bieden zij de mogelijkheid om alle plaats te gebruiken. Een ingebouwde kast is de oplossing op maat voor een georganiseerd en harmonieus leven.
  • Opbergruimte op maat onder een schuin dak of trap. De ruimte onder een schuin dak of trap is geen verloren ruimte meer in een huis. Kasten op maat zijn juist aangewezen om ook de allerkleinste ruimten onder een scheef dak of trap optimaal te kunnen benutten. Gebruik de volle 100% van iedere kamer, zelfs onder de balken.
  • Uw droomdressing : een ruimte volledig gereserveerd voor uw kleding. Wie droomde er nooit van een ruimte, volledig gewijd aan zijn kleding en accessoires? Het biedt talrijke voordelen, zoals een goede organisatie en een goede beademing van de kleding. Een dressing op maat kan meerdere vormen aannemen. Lades, een middeneiland, hang- en legkasten, het geeft uw verzameling schoenen, mantelpakjes en lievelingsjurken extra waarde. Een aparte dressing is een garantie voor een tijdswinst iedere morgen, en geeft u een voldaan gevoel wat het opbergen van uw kleding betreft. Er zijn tal van verschillende materialen en stijlen mogelijk voor het realiseren van uw dressing. Van rustiek tot ultra modern hout, in alle mogelijke smaken. Laat dan tevens een bewegingscensor installeren aan de ingang zodat het licht automatisch aangaat, of voorzie ingebouwde plafondspotjes voor een optimale verlichting.
  • Een bibliotheekkast die aan uw wensen voldoet. Dit meubelstuk fleurt uw kamer volledig op. Een bibliotheekkast kan in de muur worden ingebouwd en beslaat de volledige hoogte van de muur. Het biedt een harmonieuze samenhang tussen uw boeken en verschillende decoraties, volledig afgestemd op uw smaak en passies. De verschillende legplanken bieden de mogelijkheid grote hoeveelheden boeken een plaatsje te geven volgens een zekere organisatie. Ook hier zijn alle stijlen mogelijk, van het warme acajouhout tot het traditionele donkere hout, zonder strak wit of leuke kleurtjes te vergeten. Het is totaal anders dan wat men in de winkelketens vindt, en benut alle beschikbare plaats. Met ingebouwde spotjes kunt u een deel van uw bibliotheekkast verlichten en bepaalde werken beter doen uitkomen dan andere. Uitzonderlijke boeken, hele mooie boeken, grote klassiekers uit de literatuur, al deze werken vinden hun plaatsje in een op maat gemaakte bibliotheekkast.
  • De multimediakast op maat. Dit is een soort van bibliotheekkast, maar gebouwd rondom een televisie. De multimediakast wordt geapprecieerd voor haar praktische kant, maar biedt uiteraard ook de optimale opbergmogelijkheden. Deze kast maakt uw huiskamer af, is tegelijkertijd functioneel met geeft plaats aan al uw elektronisch materiaal waarbij alle kabels worden weggewerkt. Dvd’s, Cd’s, videospelletjes, uw homecinema, een LCD-scherm, alles krijgt een esthetisch plaatsje in uw woonkamer. De verschillende legplanken optimaliseren uw opbergruimte. Ook hier zijn alle materialen en stijlen mogelijk, gaande van licht tot donker of gekleurd hout.

De voordelen van OkDo verbouwingen voor het realiseren van ingebouwde kasten en dressings op maat

  • Een globale offerte : OkDo verbouwingen laat u tijd en energie winnen in de zoektocht naar de verschillende vakmensen die deze verbouwingen bij u kunnen uitvoeren. Wij contacteren vakmensen met label, analyseren de verschillende prijsoffertes en zoeken voor u de beste formule voor het realiseren van uw ingebouwde kasten en dressings.
  • Alle werken worden uitgevoerd door aannemers met QualityPRO-label : Wij werken exclusief met aannemers met het QualityPRO-label dat toegewezen wordt aan betrouwbare ondernemers in de bouwsector. Op deze manier kunnen wij u de beste uitvoer van de werken garanderen binnen de vooraf afgesproken tijdlimiet.
  • Een opvolging van A tot Z : Vanaf het bestuderen van de mogelijkheden, het maken van de tekening, tot de realisatie van uw ingebouwde kast of bouw van uw dressing staat OkDo verbouwingen u bij van begin tot eind. Ons bedrijf kan ook de volledige werf voor u opvolgen en u bijstaan in de verschillende stappen.
  • Eén enkele contactpersoon : OkDo verbouwingen zorgt voor één enkele aanspreekpartner zodat u niet met alle verschillende aannemers hoeft te overleggen. Deze professional is uw aanspreekpartner gedurende de ganse duur van de werf. Hij beantwoordt al uw vragen en lost alle eventuele problemen op die zouden kunnen opduiken tijdens de uitvoer van uw project.
  • Uw tevredenheid staat bij ons centraal : OkDo verbouwingen is een bedrijf dat reactief is, beschikbaar, en klaarstaat om uw leven gemakkelijker te maken. Wanneer de werken klaar zijn kunt u onze diensten evalueren door een enquête in te vullen betreffende uw tevredenheid.

U heeft behoefte aan meer opbergruimte in uw woning ? Contacteer OkDo verbouwingen voor een gedetailleerde prijsofferte !

Vraag een volledige gedetailleerde prijsofferte betreffende het creëren van meer opbergruimte op maat via onderstaand formulier. Een ingebouwde kast, een grote muurkast voor boeken of tv, een dressing, … Ons team mensen staat voor u klaar om uw project binnen afzienbare tijd te doen verwezenlijken.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Wees de eerste die op dit artikel reageert !

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)