OkDo Verbouwingen

Word franchisenemer van OkDo Verbouwingen !

OkDo Verbouwingen is een snelgroeiend bedrijf dat verbouwingsmakelaars (renovatiecoördinatoren) zoekt om aan de vraag te kunnen voldoen.
Een renovatiecoördinator of verbouwingsmakelaar is een commerciële tussenpersoon die de relatie tussen een opdrachtgever en een bouwprofessional vereenvoudigt en versterkt.

Met het oog daarop heeft OkDo Verbouwingen besloten om zowel in Vlaanderen als Wallonië zelfstandige commerciële krachten aan te werven die over een exclusieve regio zullen beschikken...

Word franchisenemer van OkDo Verbouwingen

De OkDo-franchisenemer bezit het volgende profiel:

De makelaar gaat na welke behoeften de klanten hebben en zoekt naar het meest geschikte aanbod op de markt dat in lijn ligt met de prioriteiten en het budget van de klanten. Hij onderhandelt voor de klanten en waakt erover dat de geselecteerde aannemers erkend en verzekerd zijn.

Wil je graag renovatiecoördinator (makelaar) worden? Dan zijn goede commerciële en sociale vaardigheden een absolute must. Ook een goede kennis van de bouwstielen vormt een onmiskenbare troef

De renovatiecoördinator moet voortdurend op de hoogte blijven over de evolutie in zijn markt en over de laatste nieuwigheden op het vlak van premies en reglementeringen.

Om de behoeften van de klanten goed in te schatten moet hij over een luisterend oor beschikken en in staat zijn om hun prioriteiten te analyseren. Hij moet ook mensen kunnen overtuigen en opdrachten ook daadwerkelijk binnen kunnen halen.

Durf te ondernemen en maak van je passie je beroep !

De coördinator beschikt over een franchise van het merk OkDo Verbouwingen. Hij is dus een zelfstandige.

Als franchisenemer mag hij het merk OkDo Verbouwingen vertegenwoordigen in de regio die hij als verkoopgebied koos. In deze regio geniet hij exclusiviteit.

De franchisenemer werkt helemaal zelfstandig in overeenstemming met de contractuele bepalingen die garant staan voor de controle en de homogeniteit van het merk.

De aankoop van de franchise en de exclusiviteit van de regio vormen de enige kost (12.000 €).
Dit bedrag omvat alle kosten: vastleggen van de regio, opleiding, begeleiding, maar ook alle opstartkosten en royalties voor het eerste jaar.

Vanaf het tweede jaar beperken de kosten zich hoofdzakelijk tot de royalties die betaald worden over het bedrag van de uitgevoerde werken.

Evolutie van de renovatiemarkt

De renovatiecoördinator is een beroep dat naar alle waarschijnlijkheid snel zal groeien. Renovatie is de komende jaren een veelbelovende markt binnen de bouwsector en er blijven nieuwe specialiteiten op de markt komen.
Coördinatoren zijn zeer gezocht aangezien ze de kans geven om particulieren en bedrijven geld en tijd te besparen.

De vergoeding van makelaars bestaat uit de commissies die hij ontvangt op de werven die hij begeleidt.
OkDo Verbouwingen is de onbetwiste marktleider op de Belgische markt.

OkDo Verbouwingen is al meer dan 10 jaar met succes op deze markt actief. Jaarlijks voeren we voor ca. 10 miljoen euro verbouwingen uit.

OkDo Verbouwingen maakt deel uit van de groep OkDo Integrated Building Solutions, waaronder de merken OkDo Construct en OKDO Building Maintenance vallen.

Bezoek onze websites:

Word jij ook lid van ons team ?

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je een innovatief beroep leren ? Bel ons op 02/367.10.61 of vul het onderstaande formulier in.

 
 
 
 
 
 
 
Aide
 
 
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)