OkDo Verbouwingen

Het plaatsen van luiken en zonnewering

Hulp bij het kiezen, vakkundige plaatsing, hulp bij het aanvragen van premies

OkDo verbouwingen is de specialist voor alle verbouwingen en renovaties aan woningen in Vlaanderen. Ons team bestaat uit aannemers die allen expert zijn in hun gebied. Onze medewerkers helpen u bij het kiezen van uw luiken, rolluiken, zonneschermen of vliegenramen en -deuren. Om u een goede en betrouwbare plaatsing te garanderen, bieden wij enkel de beste uitrusting en materialen aan. U geniet zo van alle voordelen die uw partner in renovatiewerken OkDo verbouwingen u biedt.

Luiken en schermen

Voorbeelden van luiken en zonnewering

Stores et volets

De voordelen van het laten plaatsen van uw luiken en zonnewering door OkDo verbouwingen zijn talrijk :

  • U geniet van een volledige analyse van uw behoeften en van die van uw gebouw, zodat u de beste oplossing krijgt aangeboden wat de plaatsing betreft van luiken, rolluiken, zonneschermen, vliegenramen of vliegendeuren, met respect van uw budget.
  • U krijgt de meest interessante volledige en gedetailleerde offerte, zodat u uw project kunt laten uitvoeren tegen de meest gunstige prijs.
  • U krijgt aangepast advies om te kunnen genieten van eventuele mogelijke premies.
  • U kunt een renovatielening krijgen aan de exclusieve voorkeursrente van 4,20% om de installatie te financieren van uw nieuwe luiken.

Een grote keuze aan luiken, rolluiken en schermen voor uw woning, bedrijfsgebouw of winkel

Om tegemoet te kunnen komen aan uw behoeften en vraag, bieden wij zeer kwalitatieve luiken, rolluiken en schermen. In ons gamma vindt u :

  • Een brede keuze aan inbouwrolluiken voor buiten. Deze zijn ideaal bij nieuwbouw of aangewezen in het geval van renovatiewerken.
  • Kniparmschermen gemaakt van hoog kwalitatief materiaal. Dankzij een grote verscheidenheid aan design kleuren en stoffering is het mogelijk deze te personaliseren.
  • Zonneschermen voor buiten worden aangeboden met discrete en moderne koffers in verschillende designs en alle mogelijke kleuren.
  • Oriënteerbare zonneschermen langs de binnen- of buitenzijde.
  • Oprolbare horren, beschikbaar in drie uitvoeringen : volledig geïntegreerd voor een totale discretie, met een dubbele bescherming en vertikaal of horizontaal oprolbaar.
  • Vaste of verschuifbare horren op ramen of deuren, met een discreet en geraffineerd design.

Contacteer OkDo verbouwingen voor een exacte prijsofferte betreffende uw nieuwe luiken of zonneschermen!

Neem contact op met OkDo verbouwingen, uw partner voor al uw verbouwingswerken en maak een afspraak betreffende de sierluiken van uw keuze. Wij sturen u vervolgens een exacte prijsofferte, zodat u niet voor verrassingen zal komen te staan.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Wees de eerste die op dit artikel reageert !

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)