OkDo Verbouwingen

Het plaatsen van garagepoorten

De poort die bij u past, vakkundig geplaatst

OkDo verbouwingen is gespecialiseerd in herstellingen en renovatiewerken in gans België. Bij onze aangeboden diensten kunt u tevens kiezen voor ons aanbod van garagepoorten en het plaatsen hiervan, waar dan ook in Vlaanderen. U heeft de keuze uit een brede waaier van kwalitatieve bijkomende uitrustingen en materialen, waarbij langdurende veiligheid en comfort voorop staan. En daarnaast geniet u van de talrijke voordelen die wij bieden voor al onze renovatiewerken.

Garagepoorten

Voorbeelden van garagepoorten

Portes de garage

De voordelen van OkDo verbouwingen voor uw garagepoort zijn talrijk :

  • Maak gebruik van een exacte analyse van uw behoefte en van die van uw gebouw, zodat u de beste oplossing krijgt aangeboden op het gebied van garagepoorten, met respect van uw vooraf bepaald budget.
  • Vergelijk de verschillende prijsoffertes van garagepoorten voordat uw project wordt uitgevoerd, en bespaar geld.
  • Krijg deskundig advies om eventueel te kunnen genieten van premies.
  • Krijgt een renovatielening aan de exclusieve voorkeursrente van 4,20% om uw garagepoort te laten plaatsen.

Een volledig gamma garagepoorten voor woningen en bedrijfsgebouwen

OkDo verbouwingen werkt enkel met kwaliteitsmaterialen. Vandaar dat wij u een keuze kunnen laten maken uit een zeer breed gamma van garagepoorten. Of u nu een bedrijf bent, een winkel of een particulier, bij ons vindt u gegarandeerd het product dat u zocht.

  • Zijdelings schuivende deuren zijn elegant en gemakkelijk in het gebruik. Zij zijn eenvoudig af te stellen, en kunnen gebruikt worden in combinatie met een innoverende vloer zonder goot waar vuil in gaat zitten. Deze optie is mogelijk met panelen in verschillende materialen: aluminium, massief hout, PVC maar tevens in een aluminium frame met vensterglas.
  • De verticale plafond-sectionale deuren die wij aanbieden hebben loopwielen op kogellagers en RVS-scharnieren. Zij zijn daardoor geruisloos. In de poort kunt u tevens nog een loopdeur voorzien. Dankzij de lage drempel en het draadloze systeem geniet u van een verhoogd comfort in het gebruik.
  • De beveiligde deuren met een stalen frame geïntegreerd in het paneel van de deur geven u daarbij een veilig gevoel.
  • Industriële poorten die zich lenen voor ieder gebruik. De grootste Europese bedrijven kozen al voor Guttomat : Porsche, Mercedes, Agip en dergelijke meer.
  • Geïndividualiseerde en gepersonaliseerde poorten – personaliseer uw poort met de grafische voorstelling van uw bedrijf of winkel. Vraag uw logo of afbeelding in de buitenplaat gefreesd of met aerografie getekend.
  • Totaal geïntegreerde poorten die als het ware onzichtbaar zijn.

Contacteer OkDo verbouwingen voor een juiste prijsofferte betreffende een nieuwe garagedeur !

Doe beroep op OkDo verbouwingen, uw partner voor al uw verbouwingswerken en maak een afspraak om alle details te bespreken zodat wij u een gedetailleerde prijsofferte kunnen overhandigen voor het plaatsen van een nieuwe garagepoort.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Wees de eerste die op dit artikel reageert !

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)