OkDo Verbouwingen

Ramen en buitenschrijnwerk: één offerte voor alles

Advies, plaatsing en begeleiding bij de aanvraag van premies

Wie zijn ramen vernieuwt of vervangt, zorgt meteen ook voor een betere geluidsisolatie, minder warmteverlies én extra veiligheid in huis. Met andere woorden: uw woning stijgt in waarde!

Buitenschrijnwerk

Voorbeelden van buitenschrijnwerken

Ramen en buitenschijnwerk

OkDo verbouwingen, dé nummer 1 in België inzake verbouwingswerken, maakt eerst een grondige analyse van uw wensen om daarna een geknipte maatoplossing voor te stellen. Of u nu voor ramen in hout, PVC of aluminium kiest, wij bieden u het beste en meest geïntegreerde voorstel aan tegen de scherpste prijs. Bovendien mag u bij OkDo verbouwingen rekenen op tal van voordelen en een persoonlijke begeleiding van het begin tot het einde van de werkzaamheden.

5 redenen om een beroep te doen op OkDo verbouwingen:

  • Op basis van een gedetailleerde studie bieden wij u de beste oplossingen binnen het budget dat u vooropstelt.
  • Wij vergelijken verschillende bestekken voor uw nieuwe ramen op maat van uw wensen en garanderen u fikse besparingen
  • U krijgt alle informatie en ondersteuning om van bestaande premies te genieten
  • U geniet een unieke rentevoet van 3,75% voor de financiering van uw nieuwe ramen

Welk materiaal kiezen voor uw raamwerk ?

Raamwerk is vandaag beschikbaar in heel wat materialen en ook voor de kleur is er een uitgebreid keuzepallet. Hout, PVC of aluminium, alle materialen hebben hun specifieke eigenschappen. De keuze van het materiaal bepaalt echter ook de isolatiegraad (die verantwoordelijk is voor het warmtebehoud in huis), de prijs per m² én de manier van plaatsing.

  • Hout : Hout is en blijft voor raamwerk het meest nobele materiaal, traditioneel én tijdloos. De warmte-isolerende eigenschappen van hout zijn dan ook uitstekend. Bovendien is een houten raamwerk milieuvriendelijk. Anderzijds vraagt hout een regelmatig onderhoud.
  • PVC : PVC (polyvinylchloride) is momenteel het meest gebruikte materiaal voor ramen. Makkelijk te onderhouden, veilig en zeer warmte-isolerend. Raamwerk in PVC is makkelijk aanpasbaar aan elke vorm van architectuur en heeft tegenwoordig dezelfde esthetische look als hout.
  • Aluminium : Raamwerk in aluminium biedt momenteel een evenwaardig isolatievermogen als andere materialen. Omdat aluminium zeer in trek is in de huidige architectuur, kunt u ook kiezen uit een brede waaier aan kleuren.

Welk type beglazing kiest u best ?

Dubbel of driedubbel glas, super isolerend glas … wat is de beste keuze?

Dubbel glas en super isolerend glas blijven tot op vandaag de meest gekozen vormen van beglazing. De kostprijs ligt immers een stuk lager dan bij driedubbel glas. De prestatie-index is voor driedubbel glas nochtans zeer verleidelijk: met een U-waarde van 0,6 bedraagt de temperatuur aan de binnenzijde van het raam 18°C voor een buitentemperatuur van -10°C en een binnentemperatuur van 20°C. (Dubbele beglazing: 9,5° – Super-isolerend glas: 15,8°).

Prijs én prestatie moeten dus in rekening worden gebracht bij het maken van uw keuze. Dubbele beglazing en super isolerend glas hebben momenteel ongeveer dezelfde kostprijs, terwijl driedubbele beglazing gemiddeld ook het driedubbele van de prijs bedraagt.

Doe beroep op OkDo verbouwingen en vraag een prijsofferte voor het vernieuwen van uw ramen en buitenschrijnwerk

Neem contact op met OkDo verbouwingen via onderstaand formulier om een afspraak met ons te maken zodat wij u een gedetailleerde prijsofferte kunnen overhandigen voor uw ramen en buitenschrijnwerk. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij werken enkel met de beste schrijnwerkers bij u in de streek.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden (2)
4.5 ster(ren) op 5
5 sterren
1
4 sterren
1
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Thank you
Toegevoegd door , op 05 avril Commentaar nagekeken Gecheckt
Dear Monsieur Philippe,
I cannot thank you and your staff -Monsieur Marc and his personnel- enough for your timely and effective assistance to us. They have arrived right on time, and solved our problem very effectively and permanently. I really appreciate your company's understanding and work.
Lastly I have to thank you all for everything. Having met your personnel, I can understand even better the quality of your company.
All the best,
M.
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Nieuwe ramen
Toegevoegd door , op 29 août
Positieve ervaring
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)