OkDo Verbouwingen

Renovatie van uw keuken : een volledige en juiste offerte

Eén enkele aanspreekpartner voor het renoveren en plaatsen van een keuken

 

U heeft zin om uw keuken te moderniseren ? Wenst u meer ruimte te creëren in uw keuken of de inrichting van uw keuken totaal om te gooien ? OkDo verbouwingen is de specialist in de begeleiding van renovatiewerken en binnenhuisafwerking in Vlaanderen en Brussel.

De medewerkers van OkDo verbouwingen kunnen u snel een globale prijs aanbieden voor uw renovatieproject voor de keuken, maar ze kunnen u ook van A tot Z bijstaan in de bouwwerf.

Keukens bowen

Voorbeelden van keukenrenovaties

Keukenrenovatie

Uw keuken vernieuwen : geniet van een optimale coördinatie van de bouwwerf

De keuken is zonder twijfel de belangrijkste ruimte in een huis. Wanneer u beroep doet op de diensten van OkDo verbouwingen voor het vernieuwen van uw keuken, geniet u tevens van een unieke dienst die totaal is afgestemd op uw behoeften. OkDo verbouwingen biedt een gepersonaliseerd project wat de renovatie van uw keuken betreft, dat overeenkomt met uw smaak, uw wensen en uw budget. Daarbij geniet u van een werfcoördinator gedurende de ganse duur van de renovatiewerken:

  • U heeft één enkele aanspreekpartner voor het geheel van de werken. Tijdens de renovatiewerken zullen verschillende vakmensen elkaar komen aflossen. Dankzij OkDo verbouwingen heeft u slechts één aanspreekpartner voor het hele project. Uiteraard gedurende de werken zelf, maar ook tijdens de voorstudie tot aan de oplevering van de keuken.
  • Een globale prijs voor uw verbouwingswerken. Spaar tijd en laat OkDo verbouwingen zorgen voor de verschillende prijsoffertes bij meerdere aannemers. Wij zorgen voor prijsoffertes bij verschillende aannemers met het qualityPRO-label, en kiezen vervolgens de beste prijsoffertes voor u uit. U krijgt van ons een globale prijs, waarin de verschillende werken verwerkt zijn. Zo spaart u tijd en geld.
  • Een voorstudie van uw renovatieproject. OkDo verbouwingen helpt u vanaf het eerste moment met uw project. Wij zorgen voor de voorstudie, maar ook voor het realiseren van een voorontwerp van uw toekomstige keuken. Op deze manier weet u precies waar de verbouwingswerken toe leiden.
  • Verschillende voordelen bij OkDo verbouwingen. Wanneer u kiest om te werken met OkDo verbouwingen, geniet u direct van meerdere interessante voordelen. Onder andere wat de keuze betreft van de aannemers, aangezien wij enkel werken met aannemers met qualityPRO-label uit uw streek. Daarnaast worden uw voorschotten geblokkeerd op een beschermde rekening tot de eerste dag van de werken.

Een keuken met een kookeiland of in een U, een werkblad in hout of in steen, … verschillende kwaliteitsvolle inrichtingen mogelijk voor de uitrusting van uw keuken

De keuken is de belangrijkste leefruimte in een woning. Het is dan ook heel belangrijk er voldoende aandacht aan te besteden bij de renovatie ervan. Er zijn verschillende keukeninrichtingen mogelijk en we bieden een brede waaier aan afwerkingen. U zult kunnen genieten van een kwaliteitsvolle maar ook functionele keuken.

Gevarieerde inrichtingen voor uw keuken

Je kunt je keuken creëren in verschillende vormen, al naar gelang de beschikbare ruimte :

-         de keuken met kookeiland en zwevende dampkap

-         de keuken in U-vorm

-         de keuken in L-vorm

-         de keuken in I-vorm (één enkele muur)

-         de open keuken die uitgeeft op de eetkamer, …

Voordat u aanvangt met de werken, zal OkDo verbouwingen de beschikbare ruimte bestuderen waar u in de toekomst heerlijke maaltijden wilt gaan klaarmaken. Vervolgens bieden wij u een plan met de beste en meest functionele mogelijke inrichting van uw keuken.

De modernste keukenelektro

Of u nu een moderne keuken wenst of eerder een klassieke keuken in eikenhout, OkDo verbouwingen biedt u kwaliteitsvolle en moderne keukenapparatuur. Een wanddampkap of een inbouwdampkap, een inductie of vitrokeramische kookplaat, een Amerikaanse koelkast, een dubbele moderne spoelbak, …

Wij zorgen eveneens voor de aansluiting van uw keukenelektro, zodat u direct aan de slag kunt in uw nieuwe keuken.

Een brede materiaalkeuze wat de kastjes en afwerking betreft

Afhankelijk van de look die u aan uw keuken wenst te geven (modern, klassiek, rustiek, …) bieden wij u meerdere materialen aan. Massief houten keukenmeubelen, kastjes in kunststof, een metalen opbergkast, een stenen werkblad, … Het enige wat u hoeft te doen, is te kiezen.

Een vloer- en muurbekleding aangepast aan de keuken

Om er een mooi harmonisch geheel van te maken, moet u uiteraard ook kiezen voor een aangepaste vloer en muurbekleding die past bij de rest van de keuken. Tegels, parket, beton, een gelaagde vloer, een stenen vloer, tal van mogelijkheden die elk hun eigen charme geven aan uw droomkeuken.

Wat de muren betreft kunt u afhankelijk van uw smaak kiezen voor tegels of behangpapier, mortex, of leuke gekleurde verf.

Vraag een volledige prijsofferte betreffende het renoveren van uw keuken

OkDo verbouwingen heeft als doel u een functionele keuken aan te bieden, die volledig is afgestemd op uw behoeften. Vraag nu een volledige en juiste prijsofferte betreffende het renoveren van uw keuken via onderstaand formulier. Ons team mensen staat voor u klaar om de werken zo goed mogelijk te laten uitvoeren in de beste termijn.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden (1)
4 ster(ren) op 5
5 sterren
0
4 sterren
1
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Open leefruimte met geïntegreerde keuken
Toegevoegd door , op 11 octobre
Wij zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken en leefruimte.
0 persoon op 1 vonden dit commentaar nuttig. Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)