OkDo Verbouwingen

Totaalrenovatie van woningen: een globale begeleiding en een opvolging van de bouwwerf

Uw werf wordt goed opgevolgd en is op tijd klaar !

U bent eigenaar van een huis, en u wenst uw woning te renoveren vanaf de kelder tot de zolder ? Een totale transformatie van A tot Z is niet zo gemakkelijk om zelf te regelen, velen weten niet waar ze moeten beginnen! Om het gemakkelijker te maken, coördineren wij de verschillende vakmensen voor u. OkDo verbouwingen is de marktleider in Vlaanderen voor de begeleiding van verbouwingswerken, en ons hele team staat tot uw beschikking.

Totaalrenovatie van woningen

Voorbeelden van totaalrenovaties van woningen

Totaalrenovatie van woningen

OkDo verbouwingen is dé specialist voor alle sleutel-op-de-deur renovatiewerken. Wij begeleiden u in uw project, en stellen u de verschillende aannemers voor die nodig zijn om de werken uit te voeren, allen met het QualityPRO-kwaliteitslabel. Ons team biedt u de unieke mogelijkheid uw voorschot veilig te stellen op een aparte rekening tot de eerste dag van de werken. Een andere dienst die wij bieden is uitzoeken op welke bouwpremies u recht heeft, en de stappen zetten om u ervan te laten genieten. Hierdoor gaat het prijskaartje van uw verbouwingswerken beduidend naar beneden.

Uw coördinator van de bouwwerf : een vereiste voor een goede afloop van uw verbouwingswerken

Door beroep te doen op OkDo verbouwingen, wordt uw bouwwerf professioneel opgevolgd. Daarnaast biedt het u tal van voordelen:

 • Wij begeleiden u bij de keuze van architect : Alle verbouwingswerken hebben een bouwplan nodig. OkDo verbouwingen helpt u bij het kiezen van een gekwalificeerde architect.
 • Een overzicht van de werken en een prijsschatting: OkDo verbouwingen helpt u het globale kostenplaatje van uw verbouwingsproject te berekenen, zodat u kunt zien of het resultaat wel is afgestemd op uw budget.
 • Wij zorgen voor de juiste gekwalificeerde ondernemers voor uw werf: OkDo verbouwingen neemt voor u contact op met ondernemers uit uw streek met het QualityPRO-label. Dit label waarborgt een kwalitatieve uitvoering van de werken en een financiële gezondheid van het bouwbedrijf.
 • Eén globale prijsofferte : OkDo verbouwingen stelt een gesteven dossier samen van uw verbouwingswerken. Wij verzamelen de verschillende prijsoffertes van de verschillende ondernemers en leggen u de meest gunstige voor, waardoor u geld bespaart.
 • Een optimale coördinatie van de verschillende aannemers : OkDo verbouwingen zorgt voor een goede afstemming van de verschillende aannemers, waardoor uw bouwwerf binnen het afgesproken tijdsbestek klaar is.

De verschillende stappen in de renovatie van huizen : muren, vloeren, dakwerken, isolatie en buitenwerken zijn daarbij de belangrijkste

Hieronder vindt u een overzicht van de meest belangrijke werken bij het transformeren van A tot Z van een woning :

 • Muren en wanden afbreken : op een bouwwerf van renovatie zijn het afbreken van bestaande muren en wanden de eerste stap, om in het plan te passen van uw “nieuwe droomhuis”. Een ruime living met open keuken of het herindelen van de leefruimtes geven tal van mogelijkheden en laten toe je huis opnieuw uit te tekenen.
 • Elektriciteit: misschien moet uw ganse elektrische installatie worden aangepast. Een nieuwe verdeelkast, een onderbrekingsschakelaar, nieuwe bekabeling, en vervolgens natuurlijk nieuwe stopcontacten en moderne schakelaars.
 • Leidingbuizen : de installatie van nieuwe gas- of waterleidingsbuizen kan aangewezen zijn bij het plaatsen van een nieuw verwarmingssysteem, radiatoren, een verwarmingsketel of een waterboiler, maar ook voor het aansluiten van een nieuwe badkamer, keuken of washok.
 • Plafondwerken : vervolgens worden de muren en plafonds bezet met binnenpleister om een mooie gladde oppervlakte te krijgen. In deze etappe worden eveneens de valse plafonds en ingebouwde verlichting aangebracht. 
 • Dakwerken en isolatie van het dak : dit is een heel belangrijk onderdeel in de verbouwingswerken. De vernieuwing van het dak kan bestaan uit het opfrissen van de bestaande dakspanten of een geheel nieuwe zetten, naast het onmisbaar isoleren van het dak. Isoleren kan langs de buitenzijde met isolerende dakplaten, of langs de binnenzijde waarbij men tevens de zolder kan ombouwen tot bureau of slaapkamer. Tenslotte kan het dak opnieuw bekleed worden (leisteen, dakpannen, zink, EPDM, enz.) en kan men nieuwe dakgoten en regenpijpen laten aanbrengen.
 • Isolatie van muren en vloeren : we raden aan uw woning langs de binnenzijde te isoleren, wanneer de buitenmuur beschermd is of te esthetisch om te bedekken met een isolerende laag. Het betreft een zeer goede techniek om de warmte binnen te houden.
 • Isolatie van de buitenmuur : het isoleren langs de buitenzijde van een muur is een andere techniek om warmteverlies en koude bruggen te vermijden. Dit kan zowel met isoleren of dekkende cement en sierpleister, als met beplating.
 • Bedekken van vloeren : nadat een chape is gelegd, worden de vloeren bekleed met vinyl, parket of tegels.
 • Afwerking : onder afwerking valt zowel het schilderwerk als de binnenhuisdecoratie.
 • Het installeren van een nieuwe keuken : u droomde altijd al van een gezellige ultramoderne keuken ? OkDo verbouwingen zorgt tevens voor een installateur van keukens, die uw nieuwe maatkastjes en elektrische apparaten installeert.
 • Buitenwerken : tot slot kan u ook rondom uw huis allerlei werken laten uitvoeren, zoals een nieuw pad aanleggen tot aan uw voordeur, een mooi nieuw terras voorzien in hout of beton, een zwembad integreren in uw tuin waar nieuwe beplanting werd aangebracht of een carport laten plaatsen naast het huis.

U wenst een verbouwingswerf te starten en te laten opvolgen? Doe beroep op OkDo verbouwingen!

U wenst meer informatie over onze projectopvolging in de bouw of verbouw of u wenst een uitgebreide prijsofferte voor renovatiewerken? Contacteer OkDo verbouwingen om ee afspraak te maken door het formulier hieronder in te vullen! Onze teams die over gans Vlaanderen verspreid zitten kijken ernaar uit u te mogen beantwoorden.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden (4)
4.3 ster(ren) op 5
5 sterren
1
4 sterren
3
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
grote verbouwing
Toegevoegd door , op 02 octobre
We werden goed begeleid tijdens het hele verbouwproces
1 persoon op 1 vonden dit commentaar nuttig. Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
verbouwing
Toegevoegd door , op 20 septembre
Zeer goede samenwerking, steeds toegankelijk. Het betekende een grote zorg minder voor ons tijdens de verbouwingen.
2 personen op 2 vonden dit commentaar nuttig. Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Volledige verbouwing
Toegevoegd door , op 24 mai
Ik ben tevreden over de werken met illico vanaf het begin tot op het einde.
1 persoon op 1 vonden dit commentaar nuttig. Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Topverbouwing
Toegevoegd door , op 05 avril
Onze verbouwing verliep netjes dankzij illico verbouwingen, wij raden ze iedereen aan!
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)