OkDo Verbouwingen

Totale vernieuwing van een badkamer

Een jong koppel besloot hun oude badkamer die al lang niet meer functioneel was een verjongingskuur te laten ondergaan. Ze doen beroep op OkDo verbouwingen voor een totale vernieuwing van hun badkamer. Dat is een typisch renovatiewerk binnenshuis. De renovatie zou de badkamer een volledig nieuwe look moeten geven in een gezellige en moderne stijl, en de badkamer moest bovenal praktisch worden.

Gedaan dus met de eenvoudige badkuip in acryl, de kleine douche en de wastafel zonder meubelkast !

De plaatsing van een inloopdouche en badkamermeubilair

OkDo verbouwingen heeft dan een totale badkamerrenovatie uitgevoerd, met plaatsing van een hoekbad, de installatie van een inloopdouche van 1m40 breed en een absoluut modern en gebruiksvriendelijk badkamermeubel in teak.

Maar bij de renovatiewerken hoorden natuurlijk ook het opnieuw betegelen van de vloer net als de muurbetegeling van de badkamer en de WC. Eens deze fase achter de rug was, moest er nog op professionele wijze de binnenhuisafwerking worden gerealiseerd en werd het tijd schilderwerken uit te voeren. Alle muren werden geverfd in nieuwe hedendaagse kleurtjes, zorgvuldig uitgekozen in harmonie met de meubelen.

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)