OkDo Verbouwingen

Aanbouw en vergroten van bestaand huis

Uw huis vergroten? Gemakkelijk, wij zorgen voor alles !

Om meer leefruimte te creëren, kan een aanbouw worden gebouwd aan een bestaande woning. Dergelijke werken vergen echter een ernstige, professionele aanpak. Het gaat hier immers wel degelijk om het optrekken van een nieuw gebouw. OkDo verbouwingen, dé specialist in grote verbouwingen, biedt u een werfbegeleiding van A tot Z voor elke woninguitbreiding. Onze deskundige medewerkers zoeken voor u de beste prijs en service uit bij de verschillende vaklui en bieden u binnen de afgesproken tijd een duidelijke en volledige offerte aan. U geniet ook tal van garanties op kwaliteitswerk zonder kopzorgen én op een feilloze opvolging van de uitbreidingswerken tijdens de uitvoering.

Aanbouw en uitbreidingen

 

Voorbeelden van een aanbouw aan een woning

Annexes et extensions

Van de volledige voorstudie tot de uitvoering van het bouwen van een aanbouw

OkDo verbouwingen regelt en coördineert de integrale werkzaamheden voor uw woninguitbreiding. U kunt rekenen op professionele begeleiding van de ruwbouw tot en met de afwerking:

  • Een traditionele uitbreiding met skelet in hout of metaal. OkDo verbouwingen realiseert uw woninguitbreiding op basis van een houten skelet. Liever een metalen structuur voor uw bijgebouw? Ook dat is perfect mogelijk.
  • Isolatie van de bijkomende oppervlakte. Ook een bewoonbaar bijgebouw moet goed geïsoleerd zijn. OkDo verbouwingen neemt de volledige isolatie van het bijgebouw op zich. Vanaf de gevelisolatie tot en met de plaatsing van de dak- of vloerisolatie, u kunt rekenen op een efficiënte en duurzame aanpak dankzij het gebruik van verschillende isolatiematerialen (op basis van ecologische of innovatieve, natuurlijke mineralen).
  • Ook interieurrenovaties neemt OkDo verbouwingen op zich. Zodra de constructiewerken van de verbouwing achter de rug zijn, neemt OkDo verbouwingen ook al de binnenhuisrenovaties op zich. U wil graag een design badkamer plaatsen in uw bijgebouw ? Of de extra ruimte benutten om uw keuken of living te vergroten? Alles kan. Zowel de elektriciteitswerken, de loodgieterij als de vloerbekleding wordt door ons geregeld.

Een uitbouw die past bij de architectuur van het huis

U bent al eigenaar van een woning met een bijgebouw dat aan vernieuwing toe is of dat u in een volledig nieuw kleedje wil steken? Geen probleem ! OkDo verbouwingen neemt ook de afbraakwerken van een bestaand bijgebouw op zich alvorens er een nieuw te zetten. Dankzij onze globale aanpak in de verbouwingssector, kunt u rekenen op een woninguitbreiding in perfecte harmonie met uw huis. Gevelwerken, dakbedekking, keuze van het dakgebinte … alles wordt zorgvuldig gekozen om de uitbouw mooi te laten integreren met de rest van het huis.

Premies voor het optrekken van een bijgebouw

In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en in het Vlaams Gewest kan de bouw van een woninguitbreiding recht geven op verschillende vormen van financiële ondersteuning. Indien u het wenst, kan OkDo verbouwingen u helpen bij het aanvragen en verkrijgen van deze premies en overheidssteun.

Vraag een gedetailleerde offerte betreffende de uitbreiding van uw woning !

U wenst te genieten van een grotere woonoppervlakte ? U denkt dat het bouwen van een aanbouw aan uw woning de oplossing is ? Vraag nu een offerte betreffende het vergroten van uw woning ! Ons team mensen staat klaar om over uw project te spreken en de werken van uw aanbouw zo snel mogelijk in te plannen.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden (5)
4.8 ster(ren) op 5
5 sterren
4
4 sterren
1
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
aanbouw
Toegevoegd door , op 11 septembre
Het hele bouwproces is rustig verlopen en zonder enige stress
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Bijbouw
Toegevoegd door , op 23 juin
De bijbouw werd zorgeloos en snel gebouwd.
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Aanbouw met houten gevelbekleding
Toegevoegd door , op 22 juin
Wij hadden de foto's op jullie website gezien en wensten hetzelfde genre. We hebben dus contact genomen en de werken laten uitvoeren door jullie firma. Wij vinden onze woning zelfs nog mooier dan op de foto's.
1 persoon op 2 vonden dit commentaar nuttig. Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Aanbouw
Toegevoegd door , op 19 octobre
Ze hebben alles in huis, zelfs een architect.
Heel handig.
3 personen op 5 vonden dit commentaar nuttig. Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Aanbouw
Toegevoegd door , op 15 septembre
De aanbouw werd binnen de termijn en ons vooropgesteld budget verwezenlijkt. Super blij!
1 persoon op 1 vonden dit commentaar nuttig. Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)