OkDo Verbouwingen

Uitbreken van draagmuur en afwerking

M. B. is chirurg en heeft weinig tijd om zich bezig te houden met de renovatiewerken aan zijn huis. Bij een bezoekje aan onze stand op Batimons was hij meteen overtuigd van onze globale en kwalitatieve aanpak inzake verbouwingswerken.

Doel van de werf: een draagmuur uitbreken om meer ruimte te creëren

M.B. was van plan twee kleine kamers te verbouwen die zich naast elkaar bevonden bij de ingang van het huis. Hij wilde er één grote ruimte van maken die dienst deed als Amerikaanse keuken én gezellige eetkamer met veel ruimte om comfortabel samen te zitten.

Er moest dus een opening worden gemaakt in een draagmuur en een chape worden gelegd om de twee kamers op hetzelfde niveau te brengen. Pas na deze grote werken konden de tegels worden gelegd. Het uitbreken van een draagmuur is altijd een zeer delicate fase bij een verbouwing. Toch is hier alles zonder de minste hinder verlopen. Ook de periode voor de uitvoering van de werkzaamheden was zorgvuldig gekozen: deuren en ramen konden worden opengelaten zodat de kamers goed verlucht bleven in deze ‘stoffige’ fase …

Na de verbouwing van de leefruimte: tijd voor interieur en houtwerk !

M.B. wilde ook een beroep doen op een zelfstandig timmerman die zijn specifieke wensen inzake interieurafwerking tot in de puntjes wilde uitvoeren. Het resultaat is bijzonder geslaagd en beantwoordt aan alle verwachtingen van M.B.

Wenst u ook grote werken te laten uitvoeren door gespecialiseerde ondernemers in eigen regio in België? Geen probleem! Vraag hier uw globale verbouwingsofferte.

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)