OkDo Verbouwingen

Uw voordelen

Altijd 2 offertes voor een juiste prijs !

Dezelfde offerte opgesteld door twee aannemers kan soms tot een verschil van meer dan 30% leiden. Wat zullen de werken mij dan werkelijk kosten? Een bestek bestaat uit de kostprijs handenarbeid en de prijs van het gekozen materiaal. Het is niet altijd eenvoudig om de verschillende prijzen van de offertes te vergelijken. Elke aannemer heeft zijn eigen techniek en gebruikt verschillend materiaal. Hier bovenop bepaalt elk voor zich zijn winstmarge. Een essentiële stap om de juiste prijs te kennen: Dezelfde offerte aanvragen aan twee bedrijven met het Qualitypro label. Doel: Nagaan of uw budget overeenstemt met de werken maar vooral de concurrentie tussen de twee bedrijven laten werken op basis van hun offertes. Zo heeft u de zekerheid dat er geen al te groot prijsverschil zal zijn tussen de twee voorstellen en dat u met het volste vertrouwen de interessantste offerte kan goedkeuren. Men spreekt dan van de juiste prijs of de marktprijs. Een correcte marktprijs is een prijs op basis van de ervaring van uw makelaar, die uw project vergelijkt met andere projecten en zijn kennis inzake marktprijzen die van toepassing zijn in uw regio. Uw makelaar informeert zich ook dankzij verschillende organisaties en publicaties. U bent nu overtuigd dat u niet teveel zal betalen. Snelheid ja, maar niet aan eender welke prijs.

Uw veiligheid eerst

Exclusieve garanties om u veilig te stellen.

De financiële gezondheid van bouwbedrijven is een taboe onderwerp. In de actuele context met bouwbedrijven die te kampen hebben met krimpende orderportefeuilles, vertragingen op de werven, met aannemers geconfronteerd met wanbetalende klanten, wordt de kans op reële problemen steeds groter. Indien u te maken krijgt met een aannemer in financiële moeilijkheden of met een bedrijf dat eigenlijk niet aan te raden is, loopt u het risico op een groot verlies. Om met uw makelaar te mogen samenwerken, moeten zowel kleine zelfstandigen als grote bedrijven open kaart spelen. Zo worden onnodige risico’ vermeden. De kortste weg naar werken mag niet belemmerd worden door bedrijven of aannemers die hun werken te langzaam uitvoeren of bedrijven die in financiële moeilijkheden verkeren. Dit is de reden waarom illiCO en haar makelaars enkel werken met aannemers of bedrijven die het Qualitypro label dragen.

Dit zijn exclusieve garanties die nergens anders te vinden zijn. Zij werden speciaal ontworpen voor de klanten van OkDo verbouwingen.

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)