OkDo Verbouwingen

Thermische isolatie van gebouwen: een globale offerte

De beste voor-analyse van uw isolatie en een totale begeleiding

Uw huis of uw gebouw isoleren is heel belangrijk om warmteverlies tegen te gaan en om uw energieverbruik te beperken. De firma OkDo verbouwingen is gespecialiseerd in renovatiewerken zoals ruwbouwwerken in Vlaanderen en Brussel, en zorgt voor een aangepaste analyse van uw isolatie en warmteverlies. Wij zoeken de beste oplossing aangepast aan uw behoeften, en u krijgt dan een globale offerte voor de isolatiewerken van aannemers uit uw streek. U kunt tevens kiezen voor een opvolging van de werken, compleet met alle voordelen van OkDo verbouwingen.

Isolatie

Voorbeelden van isolatiewerken

Isolatie

Een volledige analyse van de isolatie van uw huis en aangepaste oplossingen

Dit zijn de voordelen waar u van geniet, indien u OkDo verbouwingen inschakelt voor het isoleren van gebouwen :

  • Een juiste analyse van de isolatie van uw gebouw. Dankzij deze voorstudie zorgen wij voor een globale prijsofferte , aangepast aan uw behoeften en uw budget.
  • De volledige isolatie van uw huis. Wij gaan warmteverlies tegen en zorgen voor het geheel van kwaliteitsvolle thermische isolatiewerken van de buitengevels , het dak, en de vloeren.
  • Isoleer uw huis met de nieuwste materialen. Ondertussen is er een grote keuze aan isolatiematerialen op de markt. OkDo verbouwingen biedt u een oplossing die is afgestemd op uw behoeften en overtuigingen. U kunt dus kiezen uit natuurlijke en ecologische isolatiematerialen (houtvezel, hennepwol, kurkpanelen, …), synthetische isolatiematerialen (geëxtrudeerd polystyreen, polyurethaan platen, …) of minerale wol (glaswol, steenwol, …).

Een thermische en akoestische isolatie van uw huis

OkDo verbouwingen zorgt dus voor de warmte-isolatie van uw huis waardoor uw warmteverlies wordt beperkt en uw energierekening naar beneden gaat. Maar als specialist in verbouwingen, kunnen wij ook zorgen voor de akoestische isolatie van uw woning of gebouw. Dit kan ofwel met isolatiematerialen die zorgen voor een akoestische isolatie van de vloeren of de muren, maar ook door het aanbrengen van een geluiddempend raam. In ieder geval is uw rust verzekerd en is uw huis perfect geïsoleerd.

Isolatiepremies in Vlaanderen en Brussel

Weet dat er verschillende premies worden uitgereikt voor het isoleren van gebouwen in Vlaanderen en Brussel. Deze premies laten u deels toe uw isolatiewerken te financieren. OkDo verbouwingen helpt u deze verschillende premies en financiële tegemoetkomingen aan te vragen.

Vraag een afspraak om een gedetailleerde prijsofferte te kunnen krijgen betreffende het isoleren van uw woning

Of het nu een nieuwe constructie betreft of een verbouwing van een bestaand gebouw, OkDo verbouwingen biedt u binnen afzienbare tijd een globale prijsofferte voor het isoleren van uw gebouw.
Contacteer ons via het formulier hieronder om een prijsofferte te kunnen krijgen. Ons team mensen staat klaar om u zo goed mogelijk advies te geven.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Wees de eerste die op dit artikel reageert !

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)