OkDo Verbouwingen

Woningbouw:  een volledige en juiste prijsopgave

Bouwen zonder kopzorgen, wij zorgen voor alles!

U wenst de beste oplossing voor uw project? U wilt een zekerheid wat uw budget betreft? U wilt in uw bouwplannen te worden begeleid en de bouwwerf te laten opvolgen? Dan is OkDo verbouwingen een betrouwbare en concurrentiële partner voor uw bouwplannen. Vanaf een studie over de haalbaarheid van uw project tot de oplevering van uw woning, wij bieden u een volledige begeleiding en vele garanties.

Woningbouw

 

Voorbeelden van nieuwbouw met foto's

Construction de maison

Verschillende types van nieuwbouwwoningen bij OkDo verbouwingen

Vandaag de dag zijn er tal van mogelijkheden wat woningbouw betreft. Voor welk project u ook kiest, OkDo verbouwingen begeleidt u in de verschillende etappes van het bouwen van uw woning.

  • Traditionele woningbouw: OkDo verbouwingen kan u begeleiden met het bouwen volgens traditionele woningbouw. Baksteen, snelbouwsteen, houten dakspanten, funderingen in gewapend beton, alles telkens met de beste vakmensen en ondernemingen.
  • Een houtskeletbouw woning of een houten woning : het ganse huis, van het dak tot de draagmuren en het volledige houtskelet kunt u realiseren in dit edel en ecologisch verantwoord materiaal. OkDo verbouwingen werkt samen met aannemers die de kennis en technieken volledig onder de knie hebben om u een kwalitatief huis met houtskeletbouw aan de beste prijs te kunnen aanbieden.
  • Een passief huis. Omdat alle aandacht vandaag gericht is op ecologie en energiebesparingen, kan OkDo verbouwingen u ook bijstaan in de realisatie van een passieve woning. Dat betekent de volledige isolatie van het huis, de installatie van een WTW ventilatiesysteem (Warmte Terugwinningsunit) en de bouw waarbij het verbruik voor de ruimteverwarming voldoet aan de eisen van het passiefhuis-certificaat. Hierdoor bespaart u fors op de energierekening.
  • Uw bestaande woning uitbreiden: OkDo verbouwingen kan u ook bijstaan in het realiseren van een aanbouw aan uw bestaande woning.

Wat voor type bouw u ook wenst, OkDo verbouwingen doet de nodige prijsvragen bij de beste aannemers en vakmensen bij u in de streek, om u de beste prijs te kunnen voorleggen voor het bouwen van uw huis.

Ruwbouwwerken, plafondwerken, afwerkingen, tuinaanleg, … de beste kwaliteit werken aan de beste prijs

Of het nu renovatiewerken van woningen betreft of nieuwbouw, OkDo verbouwingen biedt haar ervaring aan voor het realiseren van uw project. OkDo verbouwingen kan u bijstaan in het realiseren van uw bouwproject met de volgende zaken:

  • U heeft een architect nodig voor het laten opmaken van de plannen voor uw toekomstig huis? illCO verbouwingen kan u helpen bij de keuze van de juiste architect voor uw droomhuis.
  • Een raming van de kosten vragen. U wenst een kostenraming te krijgen voor de bouw van uw huis, voordat u de bouw lanceert? OkDo verbouwingen helpt u bij het opmaken van een globale prijsofferte, zodat u kunt zien of uw bouwproject in uw budget past.
  • Een samenwerking met kwalitatieve ondernemers en beroepsmensen. U wenst uw droomhuis te laten bouwen, maar u kent geen vakmensen die uw project tot een goed einde kunnen leiden ? OkDo verbouwingen zoekt voor u de beste aannemers uit de buurt met het QualityPRO-label voor het uitvoeren van uw plannen. De firma beschikt over contacten met zeer kundige en ervaren beroepsmensen voor de verschillende werven in gans België.
  • Een opvolging van A tot Z. Vanaf het eerste contact met de architect en de studie over de haalbaarheid van uw bouwproject tot de afwerking van u huis, de inrichting en de oplevering kunt u rekenen op de steun van OkDo verbouwingen voor de volledige coördinatie.
  • Een projectleider voor het geheel van de werken. Door samen te werken met OkDo verbouwingen geniet u van alle diensten van onze gespecialiseerde vakmensen. U hoeft zelf niet meer de coördinatie te doen tussen de aannemer, de metselaar, de dakwerker of de schilder. Al naar gelang de behoeften van uw project zorgt OkDo verbouwingen voor alle contacten met vakmensen met kwaliteitslabel en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk een gepersonaliseerde offerte in handen krijgt voor de bouw van uw woning.

OkDo verbouwingen zorgt ervoor dat de werken binnen de vastgelegde termijn worden uitgevoerd en waarborgt uw voorschotten

Door samen te werken met OkDo verbouwingen geniet u ook van de vele garanties en voordelen bij het uitvoeren van uw bouwplannen :

Eén enkele aanspreekpartner. OkDo verbouwingen verbindt zich ertoe u binnen de kortst mogelijke tijd een globale offerte voor te leggen voor de bouw van uw woning. 

Respect van de vastgelegde termijn. Niets is erger dan een werf die stilgelegd wordt of die vertraging oploopt. Dankzij een precieze coördinatie en een technische opvolging wordt de vastgelegde termijn van de werf gerespecteerd.

Een waarborg van uw voorschotten. De grootste angst is dikwijls dat het bouwbedrijf waaraan men een aanzienlijk voorschot moet betalen failliet gaat voor aanvang van de werken, of dat de werken stilgelegd worden. Dan is het meestal onmogelijk de voorschotten terug te vorderen. Dankzij OkDo verbouwingen worden uw voorschotten gestort op een gewaarborgde rekening van illiCO Belgium. Uw geld wordt enkel vrijgemaakt bij een normale vooruitgang van de bouw, en met akkoord van u.

Vul onderstaand formulier in om een gedetailleerde prijsofferte te krijgen betreffende uw nieuwbouwproject :

U heeft al een project uitgewerkt voor uw toekomstige huis? Of nog helemaal niet, en u wenst u te laten begeleiden in de realisatie van uw woning? Vraag hier een afspraak om een exacte prijsofferte te kunnen krijgen voor uw nieuwbouw of aanbouw aan uw woning. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Wees de eerste die op dit artikel reageert !

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)