OkDo Verbouwingen

Zolders en dakruimten verbouwen en inrichten

Laat onze vakmensen uw onbenutte ruimte leefbaar maken

Vandaag de dag telt iedere vierkante meter in een woning. Vandaar dat meer en meer families ervoor kiezen om hun woonruimten in huis te optimaliseren en de dakruimten van de zolder mee te betrekken en in te richten. Die dakruimte wordt dus een kamer, een bureau, een opbergplaats of zelfs een speelzaal.

Zolders en dakruimten

Voorbeelden van werken aan zolders en dakruimten

Zolders en dakruimten

OkDo verbouwingen is een bedrijf gespecialiseerd in de renovatie van interieurs in huizen in Brussel en Vlaanderen, en begeleidt u gedurende het ganse renovatieproject van de verbouwing van uw zolder. De medewerkers van OkDo verbouwingen nemen voor u contact op met erkende ondernemers (met het QualityPRO label) uit uw streek. U krijgt vervolgens een globale offerte voor de verbouwing van uw dakruimte, dat vervolgens wordt opgeleverd binnen het tijdsbestek. OkDo verbouwingen biedt u tevens tal van voordelen tijdens de werken.

De volledige afwerking bij de verbouwing van zolders en dakruimten

OkDo verbouwingen begeleidt u van A tot Z bij uw verbouwing van dakruimten. Al naargelang de omvang van het werk en uw behoeftes, kan het bedrijf voor de verschillende werven zorgen :

  • De studie en de herstelling van het dakgeraamte. In sommige gevallen is het houten dakgeraamte in een slechte staat. We spreken dan van een “verloren zolder”, dit wil zeggen een zolder die niet ingericht kan worden. OkDo verbouwingen kan dan zorgen voor een studie van het dakgeraamte, net als voor de aanpassingen en de versteviging van de structuur.
  • De isolatie van het dak en van de zolder. De warmte in een huis stijgt naar het dak. Men kan dan ook stellen dat 30% van het warmteverlies via het dak verloopt. Wanneer men een zolder wil inrichten, is het belangrijk ervoor te zorgen dat er een goede isolatie is van het dak, om het warmteverlies zo goed mogelijk te beperken.
  • De plaatsing van wanden en bodembekleding. OkDo verbouwingen voorziet ook de plaatsing van scheidingswanden om kamers eventueel van elkaar te scheiden. En wanneer men spreekt over de inrichting van zolderuimten, voorzien onze medewerkers eveneens de plaatsing van bodembekleding : tegels, parket, linoleum, tapijt, vinyl, alle mogelijkheden kunnen worden overwogen. Indien noodzakelijk kan de vloer tevens worden verstevigd.

Binnenhuisafwerking. Om de dakruimten bewoonbaar te maken en er een gezellige en warme woonruimte van te maken, is er ook binnenhuisafwerking noodzakelijk. Of het nu de aanleg betreft van waterleidingen of elektriciteit, of de installatie van velux zoldervensters of dakvensters of schilderwerk, OkDo verbouwingen biedt u kwalitatief uitgevoerd werk aan, aangepast aan uw behoeften en zin.

Er bestaan regionale premies voor het isoleren van zolders

Er zijn premies mogelijk in Vlaanderen en Brussel voor het isoleren van zolders en dakruimten, evenals financiële steun in Brussel-hoofdstad. OkDo verbouwingen helpt u met de administratieve afhandeling voor de toekenning van financiële steun.

U wenst meer ruimte te creëren in uw woning? Contacteer OkDo verbouwingen en vraag een prijsofferte betreffende het verbouwen van uw zolder

Het team mensen van OkDo verbouwingen staat voor u klaar! Vraag hier een gedetailleerde prijsofferte betreffende het afwerken en inrichten van uw zolder door onderstaand formulier in te vullen. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk om over uw project te praten.

 
 
 
 
Aide
 
 

Par l'encodage de ses données et l'envoi du présent formulaire, l'utilisateur du site Internet reconnaît avoir pris connaissance et accepté les conditions d'utilisation du site web et de protection des données personnelles.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Advies van internetters

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden (3)
4 ster(ren) op 5
5 sterren
0
4 sterren
3
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Reactie op de pagina : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Om u te helpen uw mening te geven, stellen we u meerdere hulpmiddelen ter beschikken : een notering met sterren, commentaar van internetters en nagelezen adviezen. Deel uw mening met het geheel van de bezoekers van deze website : Een advies schrijven

Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Tevreden
Toegevoegd door , op 20 septembre
Vlotte communicatie dankzij de renovatiecoördinator, duidelijke offerte, goed werk geleverd.
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Herinrichting zolder
Toegevoegd door , op 15 juin
Onze ervaringen zijn positief. Als er problemen waren, werden die meteen opgelost.
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee
Totaal niet tevreden Niet tevreden Tevreden Heel tevreden Uiterst tevreden
Extra kamer en bergruimte
Toegevoegd door , op 14 mars
Hallo, wij zijn een samengesteld gezin en hebben een paar jaar geleden een huis gekocht. Graag hadden we dat elk kind zijn eigen kamer had en was er dus als enige optie om de zolder om te vormen naar een kamer. Er moest ook nog een nieuwe trap worden geplaatst. IlliCO heeft ons goede ideeën gegeven waardoor we nu zelfs naast de kamer nog een bergruimte hebben. De werken zijn zeer vlot verlopen.
Was dit commentaar nuttig voor u ? Ja Nee

Reactie op artikel : « #naam_artikel# » ? Uw mening interesseert ons. Stuur ons uw commentaar via het formulier hieronder. Onze webmaster checkt deze website permanent. Met één muisklik kunt u dit onderwerp delen met uw Facebook vrienden of uw followers op Twitter. Bedank voor uw deelname.

Uw cijfer
stars-1 stars-2 stars-3 stars-4 stars-5
Titel
Uw pseudoniem
Uw e-mailadres
Uw commentaar

Laatste actualiteiten bij OkDo

Prijsvraag
Sluiten

Ontvang een offerte voor uw werken ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
Aide
 
(* = Deze velden zijn verplicht)